2012-05-20 11:49:03
Φωτογραφία για Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΜΟΥ
Τις στιγμές που έζησε στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό, περιέγραψε ο πατέρας των προέδρων της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο πως έφτασε ο ίδιος και οικογένειά του να αναλάβουν την ομάδα.

Ο πατέρας των Παναγιώτη και Γιώργου, μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» και μεταξύ άλλων αναφέρεται και στο μυστικό της φετινής επιτυχίας.

«Κάθομαι πίσω από τα παιδιά και προσπαθώ να απαθανατίσω τον Παναγιώτη ο οποίος πετάγεται όρθιος σε κάθε τρίποντο. Στο τέλος είδα τον Γιώργο να μπαίνει μέσα στο γήπεδο πανηγυρίζοντας και μετά να πέφτει το κιγκλίδωμα και να μπαίνουν όλοι μαζί στο γήπεδο. Μέσα σε αυτόν το χαμό φίλαθλοι και άνθρωποι της ομάδας μερίμνησαν να μεταφερθώ μπροστά στο παρκέ. Εκεί ακολούθησε το παραλήρημα των παικτών και των φιλάθλων. Μοναδικά συναισθήματα. Οι παίκτες σχημάτισαν ένα κλοιό γύρω μου για να προστατευτώ και να μη με χτυπήσει κανείς κατά λάθος. Πανηγυρίζαμε όλοι», ήταν η περιγραφή των στιγμών που έζησε κατά τη διάρκεια του τελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.


Για το μυστικό της επιτυχίας: «Ο κ. Ίβκοβιτς σε συνεργασία με τους γιούς μου κατάφερε και τους έκανε ομάδα. Η πείρα μας πήγε στην κορυφή σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά αλλά και τη δίψα για διάκριση που είχαν οι παίκτες μας».

Για το πώς ανέλαβε ο ίδιος και η οικογένειά του το μπάσκετ του Ολυμπιακού: «Την αγάπη μου για τον Ολυμπιακό την μετέδωσαν τα παιδιά μου. Όλα όμως ξεκίνησαν από μια επίσκεψη του κ. Παναγιώτη Φασούλα στα γραφεία μας πριν από μερικά χρόνια, όταν η ομάδα μπάσκετ κινδύνευε να διαλυθεί. Τότε που ζήτησε να δραστηριοποιηθώ. Ακολούθησε μια ακόμη επίσκεψη: εκείνη του Σωκράτη Κόκκαλη.

Τον σύστησα στα παιδιά μου και κουβέντα στη κουβέντα ξεκίνησε η ενεργοποίησή τους στα διοικητικά της ομάδας. από εκείνο το σημείο και μετά τη σκυτάλη την πήραν εκείνα. Ανέλαβαν την ομάδα από την αρχή ως το τέλος και όλες οι αποφάσεις ήταν δικές τους. Για αυτό και σήμερα αισθάνομαι υπερήφανος για τους γιούς μου και χαίρομαι ιδιαίτερα με τη δική τους χαρά».

Για την επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού πριν τον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ: «Καταδικάζω απερίφραστα τέτοιες μηδενιστικές ενέργειες που πλήττουν το κύρος ενός αθλήματος μέσω του οποίου η Ελλάδα μας προβλήθηκε στο εξωτερικό ουκ ολίγες φορές».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ