2012-05-20 12:34:08
Φωτογραφία για Το «χρονοντούλαπο της ιστορίας» , ΣΥΡΙΖΑ δίπλα σας…
 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

Οι μισές συνιστώσες θα κρατικοποιήσουν τον ΟΤΕ. Οι άλλες μισές θα τον αφήσουν ως έχει. Η  Αγγλοσπουδαγμένη και κατά συνείδηση ανεπάγγελτη  κοινή «συνισταμένη» με τα μηδενικά ένσημα, ο εκλεκτός κύριος «Αϊ ντοντ νόου γουότ μάνταμ Μέρκελ γουόντ του ντου. Αϊ νόου γουάτ γουί γουάντ του ντου» απαξιεί να μας πει  «γουάτ δεϊ  γουάντ του ντου» . Τις Πανελλήνιες Εξέτάσεις πάντως δεν θα τις καταργήσουν.  Τους πρόλαβαν άλλοι που τις μετέτρεψαν σε Πανελλαδικές. Αυτοί θα καταργήσουν τις Πανελλαδικές.

Οι μισές συνιστώσες θα κρατικοποιήσουν την Ολυμπιακή. Οι άλλες μισές θα την αφήσουν ως έχει. Η  κατά .. συνείδηση  ανεπάγγελτη κοινή συνισταμένη, ο εκλεκτός κύριος «Αϊ νόου γουάτ γουί γουόντ του ντου» απαξιεί να μας πει  «γουάτ δεϊ  γουάντ του ντου» . Τα Μονά-Ζυγά πάντως  στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο κέντρο  δεν θα τα καταργήσουν. Τους πρόλαβαν άλλοι που τα μετέτρεψαν σε Μικρά-Μεγάλα (για να τα ξανακάνουν στη συνέχεια Μονά-Ζυγά! )


Οι μισές συνιστώσες θα προσλάβουν 100.000 δημοσίους υπαλλήλους . Οι άλλες μισές θα αφήσουν το πελατειακό καθεστώς ως έχει. Η  κατά συνείδηση  ανεπάγγελτη κοινή συνισταμένη μπορεί να διαλαλεί  «Αϊ νόου γουάτ γουί γουάντ του ντου»  εξακολουθεί όμως να απαξιεί να μας πει  «γουάτ δεϊ  γουάντ του ντου» Βλέπετε και εδώ τους πρόλαβαν άλλοι με  πολύ περισσότερες εκατοντάδες χιλιάδες προσλήψεις ΠΕΛΑΤΩΝ με αποτέλεσμα στο μαγαζί να επικρατεί το… αδιαχώρητο!

Η συνιστώσα επικρατείας, και αδελφή ψυχή του επί χρόνια  δυνάστη του Ελληνισμού της Β.Ηπείρου Εμβερ  Χότζα θα επιβάλλει υποχρεωτικό εσωτερικό δανεισμό στου πακετωμένους μεγαλοεισοδηματίες των 20.000 ευρώ το χρόνο. Οι λοιπές συνιστώσες υποκύπτοντας στις αφόρητες πιέσεις του ως άνω «μεγάλου κεφαλαίου» θα το αφήσουν  ως έχει!

Ενδεχομένως η χρησιμοποίηση των τραπεζικών καταθέσεων για «ανάπτυξη» που πρεσβεύει άλλη γνωστή γραφική συνιστώσα που αν και αστοιχείωτη βγήκε για Στρατα-Στρατούλα στην χρηματοοικονομική πιάτσα ή η φορολόγηση 1% επι του τζίρου των έτοιμων να λακίσουν ή να κλείσουν επιχειρήσεων,  που προτείνει έτερος γίγας της ΜηλιοΒαρουφάκειας  Μεγάλης των Οικονομικών Σχολής που καθοδηγεί την Αγγλοσπουδαγμένη και ανεπάγγελτη κοινή συνισταμένη να έπαιξαν τον ρόλο τους στην διάσωση των προνομιούχων των 20.000 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση το μυστήριο που μας εμποδίζει να δούμε την αντίληψη που τα εν λόγω μπουμπούκια έχουν σχετικά με  την  απόσταση που χωρίζει το    «μαζί τα φάγαμε» από το «μαζί τα δουλέψαμε»  θα λυθεί μόλις η ανεπάγγελτη κοινή συνισταμένη τους  φιλοτιμηθεί να μας πει   «γουάτ δεϊ  γουόντ του ντου».

Τα πράγματα πάντως δεν είναι παντού τόσο τραγικά διφορούμενα όπως μπορεί να νομίσει κάποιος. Υπάρχουν τομείς που γίνονται ΤΡΑΓΙΚΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Χάρη στην ξεκάθαρη θέση της ΒΑΣΙΚΗΣ συνιστώσας απ την οποία προέρχεται η ανεπάγγελτη ηγετική κοινή συνισταμένη

Είναι ΤΡΑΓΙΚΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ η θέση  για Διακοπή κάθε προσπάθειας τεχνητού περιορισμού του αριθμού των αιτήσεων ασύλου που εγκρίνονται. ΚΑΘΕ άνθρωπος που διώκεται και κινδυνεύει στη χώρα του δικαιούται και πρέπει να λαμβάνει άσυλο.

Είναι ΤΡΑΓΙΚΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ η θέση περί  « αποποινικοποίησης  (μόνο σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους) του αδικήματος  της παράνομης εισόδου, διαμονής και εργασίας( λαθρομεταναστών)   όταν συντρέχουν λόγοι οικονομικής επιβίωσης, με σαφή αναφορά της ρήτρας αυτής σε νομοθετικό κείμενο.»

ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΚΕΛΕΜΠΙΟΦΟΡΟΣ που θα επικαλείται δίωξη και απειλή για τη ζωή του ή λόγους οικονομικής επιβίωσης θα μπορεί να ζήσει τον μύθο του στη χώρα – μπανανία η οποία επιτέλους από άτυπο ξέφραγο αμπέλι θα γίνει επίσημα πιστοποιημένος ξέφραγος αμπελώνας και με τη βούλα του νόμου.  Πάντως όσοι δεν τολμάτε να βγείτε από τα σπίτια σας, στην υπό κατάληψη πατρίδα σας μην ανησυχείτε. Οι λαθρολάγνες συνιστώσες της σωτηρίας σας με τον όρο «όταν συντρέχουν λόγοι οικονομικής επιβίωσης» φρόντισαν να εξαιρέσουν τους χομπίστες της λαθρομετανάστευσης που είναι πακετωμένοι  και εγκαταλείπουν τις τριτοκοσμικές χώρες τους έτσι για πλάκα…!!!

Αναφορές στον τρόπο με τον οποίο  θα γνωστοποιηθεί στην παγκόσμια κοινότητα η  πρόθεση του χρεοκοπημενου «ανθρωπιστικού παραδείσου» να δώσει  άσυλο «ΣΕ ΚΑΘΕ διωκόμενο ανά την υφήλιο » (ακόμη κι αν τον κυνηγάει η πεθερά του???) δεν ανακοινωθηκαν από καμία συνιστώσα αλλά μικρό το πρόβλημα.  Τα καλά νέα μαθαίνονται εύκολα. Θα φροντίσουν πιστεύω γι αυτό σύσσωμη η Ε.Ε αλλά και η αδελφή Τουρκία προβαίνοντας  σε ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ του εν λόγω  παραδείσου !!!   

Όσοι πάντως νομίζουν πως ο διευκρινιστικός όρος  «μόνο σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους» θα μειώσει τις νομιμοποιήσεις των ΕΠΟΙΚΩΝ που ΔΕΝ εργάζονται μάλλον γελιούνται.

Οι επίδοξοι εθνοσωτήρες μιλούν για «Θέσπιση ενός πρόσθετου τύπου άδειας, που θα λέγεται «άδεια προς αναζήτηση εργασίας», με την οποία θα εφοδιάζεται ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ  κάθε ενδιαφερόμενος (είτε με αίτηση προς τις αρμόδιες ελληνικές αρχές είτε με αίτηση στο ελληνικό προξενείο της χώρας προέλευσης) και θα αποκτά αυτοδικαίως το δικαίωμα παραμονής στην ελληνική επικράτεια για ένα χρόνο, με στόχο να αναζητήσει δουλειά.

Ο κάθε περαστικός δηλαδή που θα μπαίνει, θα αποκτά  «άδεια προς αναζήτηση εργασίας», για έναν χρόνο, και μόλις βρει δουλειά ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ των ηλιθίων Ιθαγενών  θα γίνεται νόμιμο πατριωτάκι! Πέραν τούτου η ένδοξη Ρουσφετόβια θα γίνει η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα δέχεται νόμιμα εποίκους που θα δηλώνουν πως ΘΑ βρουν δουλειά πριν ακόμα ξεκινήσουν το ταξίδι τους, μετατρέποντας σε εν δυνάμει πατριωτάκια τα κάθε είδους ισλαμοκαρυδιάς καρύδια.

Και όταν λέμε πατριωτάκια εννοούμε κυριολεκτικά πατριωτάκια καθώς επιπροσθέτως προσφέρονται : 

«Μαθήματα μητρικής γλώσσας και πολιτισμού για μαθητές μετανάστες στα δημόσια σχολεία, όταν ο αριθμός των μεταναστών μιας ομάδας υπερβαίνει το 8%.»

Το ότι την ίδια στιγμή τα παιδιά των δύστυχων Ιθαγενών δεν μαθαίνουν σωστά  ούτε καν τα Ελληνικά  σε ένα σύστημα όπου τελευταία φορά που αξιολογήθηκε εκπαιδευτικός αν δεν κάνω λάθος ήταν το 1981  είναι μάλλον λεπτομέρεια

«Στήριξη μεταναστών για τη συμμετοχή τους στο συνδικαλιστικό κίνημα και τα εκλεγμένα όργανα.»  

Η μετάβαση από τους «Στρατηγούς Φωτόπουλους» στους «Στρατηγούς Μαχμούτηδες» είναι θέμα χρόνου

«Παροχή δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές για όσους τεκμηριώνουν 5ετή νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα.» 

ΟΧΙ τους ξενόφερτους δανειστές ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ!

«Διεύρυνση της πρόσβασης των μεταναστών στις υπηρεσίες υγείας, όπως ακριβώς ισχύει και για τους Έλληνες. Τροποποίηση του άρθρου 84 του ν. 3386/05, που προβλέπει υγειονομική περίθαλψη μόνο για έκτακτα περιστατικά, εφόσον οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί δεν βρίσκονται νομίμως στη χώρα μας»

Το υπό κατάρρευση σύστημα που  ο Έλληνας ασθενής πλήρωσε  με το  αίμα του για να μπορεί να κλείνει ραντεβού μέσα στο «αστραπιαίο» διάστημα των τριών μηνών χωράει κι άλλους!  Ο Ελληνας ασθενής εις ένδειξη συμπαράστασης προς κάθε τσαμπατζή έποικο  είναι πρόθυμος αν χρειαστεί να πεθάνει στην φάση της αναμονής πριν δει τον γιατρό του αρκεί η πατρίδα του να γίνει ο απόλυτος παράδεισος του ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ… Η ελπίδα για «ΑΛΛΑΓΗ»  δεν έχει πεθάνει. Το περίφημο «ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ» που σχεδίασε και κατασκεύασε ο αρχιτέκτονας του «σοσιαλισμού» του χαβιαριού, της πελατοκρατίας  και της ρεμούλας, δεν έχει χαθεί.  Έχει άψογα συντηρηθεί και έχει  άψογα συντηρήσει τα φαντάσματα του παρελθόντος, ενώ παράλληλα λειτούργησε ως τέλειο εκκολαπτήριο για νέα φαντάσματα του μέλλοντος. Ολα έτοιμα να εξορμήσουν στο πρώτο άνοιγμα ξέροντας απόλυτα «γουάτ δεϊ γουοντ του ντου».

Το  μαγικό «ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ» είναι εδώ, και μάλιστα πιο κοντά απ ότι φαντάζεστε.

ΣΥΡΙΖΑ δίπλα σας…

[email protected]

ΥΓ Προς επιβεβαίωση των παραπάνω μπείτε στο  http://www.syn.gr/programma/b10.htm . ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ…
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ