2017-09-11 15:29:30
Φωτογραφία για Aνακοινωση ΠΟΙΟΠΦΥ
Μετά από τη συνάντηση του προεδρείου της Ομοσπονδίας των Ιατρών ΠΑΑ της Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγειας με υπηρεσιακούς παράγοντες της 1ης ΥΠΕ αποκομίσαμε κάτω απο θετικό κλίμα συζητήσεων τη διαβεβαίωση ότι για το θέμα των βραχυχρόνιων αδειών (δίωρων) θα ακολουθήσει διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά. 

Επίσης συζητήθηκε διεξοδικά ο τρόπος αξιολόγησης των συναδέλφων για την βαθμολογική τους εξέλιξη, που συμπαρασύρει και την μισθολογική. Αρχικά θα πρέπει να προχωρήσουν σε αξιολογήσεις όλων των ιατρών απο το 2014 μέχρι σημερα και μετα να συσταθούν τα συμβούλια κρίσης, σύμφωνα με το νόμο. 

Πρέπει να πουμε ότι συζητήσαμε για την ιδιαιτερότητα της στελεχωσης με ΤΟΜΥ της μεγαλύτερης υγειονομικής περιφέρειας της χώρας. Αν και όπως θέσαμε επανηλλημενα οι δομές αυτές ειναι ατελέσφορες και περιττές ειδικά όταν οι μόνιμες δομές της Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγειας δεν ειναι επαρκώς στελεχωμένες. 


Τέλος θέσαμε στη νομική υπηρεσία την άποψη ότι οι μονάδες υγειας οφείλουν όπως διαχειρίζονται ολα τα τρέχοντα θέματα τους και να επιλύουν ολα τα μικροπροβλήματα που δημιουργούνται, με μεγαλύτερη ευελιξία, βοηθώντας στην αποκέντρωση των υπηρεσιών , αντί να μεταφέρονται στις νομικές υπηρεσίες. 

Σε ότι αφορά τα νοσοκομειακά επιδόματα θα ακολουθήσει συνάντηση με το υπουργείο Υγειας ώστε να υπάρξει ενιαία στάση σε όλες τις ΥΠΕ. 

Συναδελφοι , τιποτα δεν χαρίζεται! Ολα κατακτώνται!! 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς .

Πρόεδρος           Γενικός Γραμματέας

Χάρης Μπούρος  Μαρία Γώγου
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ