2017-10-02 16:00:40
Φωτογραφία για Δύσκολες ώρες για τον πεθερό της Δούκισσας Νομικού
Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Ο πατέρας του συζύγου της λαμπερής παρουσιάστριας του ΑΝΤ1, ο Σάββας Θεοδωρίδης, δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής», ο ποδοσφαιρικός παράγοντας του Ολυμπιακού διαγνώστηκε με καρκίνο στο στομάχι και ακολουθεί θεραπεία ώστε να καταπολεμήσει το πρόβλημά του.

Στο πλευρό του βρίσκονται όλοι οι δικοί του άνθρωποι, ειδικά ο γιος του Δημήτρης, αλλά και η εγκυμονούσα νύφη του, η οποία κυοφορεί τον εγγονό του, γεγονός που του έχει δώσει μεγάλη χαρά αλλά και κουράγιο να συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στην αρρώστια του.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, βέβαια, εισπράττει μεγάλη δύναμη και από την ενασχόλησή του με τον χώρο του αθλητισμού. Φροντίζει, μάλιστα, να μη χάνει κανένα ματς του Ολυμπιακού. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας που έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας του, παραμονές του παιχνιδιού με τη Γιουβέντους ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έπρεπε να ταξιδέψει στο εξωτερικό, καθώς είχε ραντεβού για χημειοθεραπεία.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε στον γιατρό του ότι δεν γινόταν να μη βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του στη γειτονική Ιταλία.
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ