2017-10-03 22:49:17
Φωτογραφία για Ο Βαγγέλης Περρής κέρδισε την πρώτη δικαστική διαμάχη με το Epsilon
Μία μεγάλη κόντρα που οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες είναι αυτή του Βαγγέλη Περρή και του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon. Ιθύνοντες του καναλιού είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μετρά στον παρουσιαστή του «Rodeo» που του απαγόρευαν να προβάλλει ή να σχολιάζει οτιδήποτε αφορά στο ριάλιτι «Survival».

Παρά τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών που ήθελαν το Epsilon να κερδίζει τη «μάχη», η αλήθεια και το τελικό αποτέλεσμα είναι διαφορετικά. Ο δημοσιογράφος δικαιώθηκε πανηγυρικά κι έτσι από εδώ και στο εξής μπορεί να σχολιάζει το οτιδήποτε επιθυμεί κατά τη διάρκεια της σατιρικής του εκπομπής στο Σκάι.

«Δεν ξέρω πώς βγήκαν στη δημοσιότητα τα όσα γράφονταν τις προηγούμενες ημέρες. Η αλήθεια είναι μία, ότι κερδίσαμε τη δικαστική διαμάχη. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα παραπάνω» δήλωσε στο Reader ο Βαγγέλης Περρής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αύριο θα βγει η απόφαση και σχετικά με τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο Μένιος Φουρθιώτης στον Βαγγέλη Περρή σχετικά με την προβολή πλάνων από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και την αναφορά στο όνομά του.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ