2017-10-04 21:00:16
Φωτογραφία για O Γεωργίου ανοίγει σαμπάνιες.... ο Γρηγόρης κρυφογελάει
Η ' μητέρα των μαχών' ξεκίνησε στην prime time, γεγονός πρωτόγνωρο αν αναλογιστεί κανείς πως ακόμα & με το Mega σε πλήρη λήθαργο, τρια κανάλια διεκδικούν πρωτιά. H μάχη είναι περισσότερο επικοινωνιακή προς ώρας, μιας και τα ποσοστά είναι ικανοποιητικά για ΑΝΤ1, Alpha και ΣΚΑΙ.

Τα νούμερα του Nomads δεν θαμπώνουν, σε καμιά περίπτωση. Τέτοιο ιλιγγιώδες promo ( και πολύ χρήμα) δεν ξαναέπεσε, μόνο ο Θοδωρής Κυριακού δε μοίρασε φυλλάδια στο Σύνταγμα.Το reality έχει όμως ένα πολύ σημαντικό ατού, την κλιμάκωση και ένα Αρναούτογλου, εξαιρετικό ενορχηστρωτή της ίντριγκας, έμπειρο τηλεάνθρωπο που μπορεί να επιβλέπει κάθε λεπτομέρεια του μοντάζ και της live δράσης.

Πολλή κουβέντα γίνεται για τον περσινό θριαμβευτή ΣΚΑΙ. Τα νούμερα του Voice και του Ταλέντου είναι εξαιρετικά για ένα σταθμό που έχει διετή τηλεοπτική μαγιά στην ψυχαγωγία, ότι και να λένε οι... Κασσάνδρες. Κάνει η πρεμιέρα o 5oς ( !) κύκλος του Voice με 22%, και το νεόφερτο Nomads κάνει 27%? Ασχημο δεν το λές... Μεγάλο αρνητικό? Το αποτέλεσμα των projects του ΣΚΑΙ μοιάζει ανιαρό, δύσκολο να κρατήσει τον θεατή επί τόσες ώρες, για τρεις μήνες Οσο για τον Alpha? Μάλλον αισθάνεται μια πρώτη μικρή ανακούφιση για την επιλογή του Τατουάζ, Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά μόνο χαμόγελα προκαλεί στους ιθύνοντες το 23% που χτύπησε η σαπουνόπερα απέναντι σε πολυδάπανα projects.

Σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα...

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ