2017-10-05 00:57:13
Φωτογραφία για Κύπρος: Δεν θα κρύβονται στους δρόμους οι αστυνομικοί για να «παγιδεύσουν» οδηγούς με εξώδικα
Μια πολύ ενδιαφέρουσα και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στον Φιλελεύθερο και τον συνάδελφο Μιχάλη Χατζηβασίλη ο αρχηγό της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Μία από τις αναφορές του που ξεχωρίζουν μιας και το συγκεκριμένα ζήτημα έχει σχολιαστεί πολλάκις είναι και οι αστυνομικοί της τροχαίας που «κρύβονται» για να «παγιδεύσουν» οδηγούς.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας παραδέχθηκε ότι υπάρχουν παράπονα για το εν λόγω ζήτημα και πρόσθεσε πως έχουν δοθεί γραπτές οδηγίες αλλά και συνεχείς προτροπές προς τα μέλη του σώματος ώστε όταν πραγματοποιούν ελέγχους τροχαίας και ορίου ταχύτητας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην παγιδεύουν οδηγούς.

Συμπλήρωσε ο κ. Χρυσοστόμου πως οι αστυνομικοί πρέπει να φορούν φωσφορούχα γιλέκα και να ειδοποιούν έγκαιρα τους οδηγούς με κατάλληλο σήμα για να σταματήσουν χωρίς κίνδυνο.

“Είναι γεγονός ότι κατά καιρούς δεχόμαστε παράπονα  για συμπεριφορές που εκφεύγουν των οδηγιών και εκεί λαμβάνονται τα ανάλογα μέτρα” ήταν τα λόγια του Αρχηγού Αστυνομίας αναφορικά με τις καταγγελίες από οδηγούς.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ