2017-10-06 16:27:15
Φωτογραφία για Πατρών - Πύργου: Πέταγαν πέτρες σε αυτοκίνητα - Πέτυχαν νταλίκα! Από θαύμα δεν έγινε κάποιο ατύχημα στη εθνική οδό
Από θαύμα δεν έγινε κάποιο ατύχημα στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου στα σύνορα Αχαΐας - Ηλείας στο ύψος του Βουπρασίου Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, άγνωστοι πέταγαν πέτρες στα διερχόμενα οχήματα. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής. Οι άγνωστοι είχαν κρυφτεί καλά και δεν μπορούσε να τους διακρίνουν οι ανυποψίαστοι οδηγοί που οδηγούσαν με αυξημένες ταχύτητες λόγω της εθνικής. Ξαφνικά έβλεπαν τις πέτρες να "προσγειώονται" στο δρόμο και προσπαθούσαν να κάνουν ελιγμούς για να μην πετύχουν τα αυτοκίνητά τους. Η "επίθεση" από τους αγνώστους γινόταν στο ρεύμα προς Πύργο.

Ένας οδηγός νταλίκας όμως, έπαθε σοκ, όταν μια από τις πέτρες έκανε μεγάλη ζημιά στο όχημά του και αναγκάστηκε να σταματήσει. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο (από το Τμήμα Ασφάλειας δυτικής Αχαΐας) και κατέγραψε το περιστατικό ενώ ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ