2017-10-16 11:14:49
Φωτογραφία για Δημοσκόπηση-βόμβα της Palmos Analysis: Εκπλήξεις για την Κεντροαριστερά, ποιος ανεβαίνει επικίνδυνα
Τι δείχνει η νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis για την κεντροαριστερά; Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Palmos Analysis για το tvxs.gr.

Οι πολίτες απάντησαν στο ερώτημα για το αν ο υπό διαμόρφωση πολιτικός χώρος της κεντροαριστεράς προσελκύει το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων αλλά και για το ποιος υποψήφιος αρχηγός συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις.

Στην ερώτηση αν «θα ψηφίσετε για την ανάδειξη αρχηγού του νέου κόμματος», το 74% των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση της Palmos Analysis δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει, το 13% δηλώνει πως θα ψηφίσει, ενώ το 11% απαντά ότι ίσως ψηφίσει.

Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν για αρχηγό προέρχεται από τον χώρο της ΔΗΣΥ, σε ποσοστό 53%, ενώ από τους ψηφοφόρους που είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ το 2015 προέρχεται μόνο το 11%. Από τους ψηφοφόρους που είχαν ψηφίσει ΝΔ, το 9%.

Στην ερώτηση πόσο πιθανό θεωρείτε να ψηφίσετε το νέο κόμμα στις επόμενες εκλογές, το 51% απαντά ότι σίγουρα δεν θα το ψηφίσει, το 22% απαντά ότι είναι πιθανόν να το ψηφίσει, ενώ μόλις το 5% απαντά ότι θα το ψηφίσει σίγουρα.

Όσον αφορά τους υποψήφιους αρχηγούς, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά είναι αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις.

Πιο συγκεκριμένα το 18% στη δημοσκόπηση της Palmos Analysis δηλώνει ότι θα ήθελε να είναι αυτή η νικήτρια της εσωκομματικής διαδικασίας.

Δεύτερος ακολουθεί ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης με 10% και τρίτος ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης με 9%.

Ακολουθούν ο Νίκος Ανδρουλάκης με 5% και ο Γιάννης Ραγκούσης με 3%. Γιάννης Μανιάτης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος παίρνουν ακόμη πιο χαμηλά ποσοστά, 2% και 1% αντίστοιχα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ