2017-10-17 10:06:05
Φωτογραφία για Γ.Καπόπουλος: Η Ευρώπη σε κρίσιμη καμπή
Η άνοδος της ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη με τελευταίο δείγμα την Αυστρία , είναι απόρροια του μη διακριτού πολιτικού λόγου μεταξύ σοσιαλδημοκρατίας και ευρωπαϊκής δεξιάς και των ανύπαρκτων εναλλακτικών τους, έναντι του γερμανικού μονοδιάστατου μοντέλου οικονομικής λιτότητας είπε στο Ράδιο 9.84 ο αρθρογράφος στο «Έθνος» Γιώργος Καπόπουλος .

Ο ίδιος εξήγησε γιατί η γεωπολιτική συγκυρία , φέρνει την Ελλάδα με πλεονέκτημα , στη πολιτική ασφάλειας των ΗΠΑ, όπου η βάση της Σούδας θα παίξει καθοριστικό ρόλο εφόσον η Ελλάδα αποφασίσει να ζητήσει ουσιαστική αποσαφήνιση από τις ΗΠΑ, σε όλο το φάσμα των εθνικών μας θεμάτων.

==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας
geopolitics
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ