2012-05-25 01:05:12
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΣΟΛΙΝΤ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Τροντ Σόλιντ συγκεντρώνει -αυτή την στιγμή- τις περισσότερες πιθανότητες για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr", η επιλογή του Νορβηγού σιγά-σιγά ανεβαίνει στη σχετική λίστα με τους υποψήφιους προπονητές, κάτι που στο... Λιμάνι το παραδέχονται.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ διαρρέεται ότι ο Σόλιντ έχει το προβάδισμα, υπάρχει όμως και ένα μεγάλο αλλά Μπορεί το κλίμα που επικρατεί για το ζήτημα προπονητή, να φέρνει σύντομα τις εξελίξεις αλλά στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι που ασχολούνται με την εύρεση του... κόουτς δεν φαίνεται να λειτουργούν με την πίεση του χρόνου.

Στον Ολυμπιακό επιθυμούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο της ομάδας και έτσι είναι διατεθειμένοι να εξετάζουν κάθε στιγμή τα δεδομένα στην... αγορά των προπονητών τα οποία μπορούν να αλλάξουν.

Το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να βιαστούν για να κλείσουν προπονητή φαίνεται και από τα δεδομένα που υπάρχουν στην περίπτωση του Σόλιντ.


Ο Τροντ Σόλιντ έχει έναν χρόνο συμβόλαιο αλλά παρόλα αυτά στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν. Η πλευρά του Νορβηγού διαβεβαιώνει ότι μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Έτσι εύκολα γίνεται αντιληπτό πως εάν οι ερυθρόλευκοι ήθελαν, τότε, θα είχαμε εξελίξεις.

Οι υπεύθυνοι της Γάνδης θέλουν να γνωρίζουν εάν θα έχουν τον Σόλιντ και στη νέα αγωνιστική σεζόν και τον πιέζουν για να τους δώσει μια απάντηση.

Παράλληλα, οι διοικούντες εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις τεχνικών που θα μπορέσουν να πάρουν τα "κλειδιά" της ομάδας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να αποτελέσουν έκπληξη.

Κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί καθώς σε κάθε μεταγραφική περίοδο το στοιχείο της έκπληξης υπάρχει στις κινήσεις του Ολυμπιακού. Τρανό παράδειγμα; Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Οι ερυθρόλευκοι διέρρεαν ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε κάποια απόκτηση ποδοσφαιριστή.

Και ξαφνικά όμως βρέθηκαν τόσο ο Καζίμ Ρίτσαρντς όσο και ο Χλεμπ να είναι έτοιμοι να υπογράψουν...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ