2017-11-07 02:13:39
Φωτογραφία για Ο Δ.Μάρκου ενώ ήταν Νεκρός αποφάσισε να τον Αποκεφαλίσουν
Σύμφωνα με έγκυρα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο Δημοτικός Σύμβουλος —που μέχρι πρότινος ανήκε στη παράταξη «Νέα Εποχή»— ο γνωστός Ιωάννης Τούντας οργάνωσε απόψε, 14.10.2017, συγκέντρωση Δημοτών με Εξέχουσες Θέσεις στην Πόλη μας για να δρομολογήσει τον "αποκεφαλισμό" της συμμορίας Δ.Μάρκου.

Ο Ιωάννης Τούντας επέτυχε να εφαρμοστεί ο νόμος και να μην  παραμείνει στην θέση του ΠΔΣ, η τελευταία σε ψήφους, κα Μ.Ζήση.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την πλήρως εξευτελιστική μεθόδευση της αποπομπής του Ιωάννη Τούντα, η

οποία έκανε δυνατό τον παράνομο διορισμό του "ανδρείκελου" Α.Φύτρου στην θέση ΠΔΣ.

Ο Ιωάννης Τούντας δεν κατέφυγε στην Περιφέρεια για αυτόν τον παράνομο διορισμό διότι επρόκειτο για ένα νέο και άπειρο αλλά εργατικό άτομο που έπεσε στην παγίδα του Δ.Μάρκου. 

Δεν ήθελε να φέρει το φορτίο του πολιτικού στιγματισμού ενός νέου ανθρώπου στα κοινά, αφού αυτό μπορούσε να το κάνει εύκολα ο ίδιος στον εαυτό του με την αποδοχή του παράνομου διορισμού του.


Άλλωστε, ο διορισμός του Α.Φύτρου δεν εγκυμονεί κινδύνους για τον Δήμο όσο ο διορισμός της Μ.Ζήση.

Ο Ιωάννης Τούντας, παρόλα όσα του καταμαρτυρούν, αποδεικνύεται ώριμος και νηφάλιος πολιτικός που χρησιμοποιεί τον Νόμο και την Πολιτική για τις πράξεις του. Δεν καταφεύγει σε νοθείες, εκλογομαγειρέματα όπως κάνει ο ανύπαρκτος και άυλος, μόνο κατά τίτλο Δήμαρχος. Δ.Μάρκου.

Θα πρέπει να ομολογήσω, ότι με εκπλήσσει η πολιτική ωριμότητα και ο σεβασμός στις Αρχές του Ιωάννη Τούντα! 

"Δεν του το είχα"! 

Είναι η πιο ωραία διάψευση της ζωής μου!

"Σίσυφος"
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ