2017-11-09 08:08:28
Φωτογραφία για Αρχηγός της ΕΛΑΣ: Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν τα ΜΑΤ στόχος μπροστά από τον στόχο
Αλλαγές φαίνεται ότι δρομολογεί στην ΕΛΑΣ ο τρόπος και η τακτική φύλαξης των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, μετά τη τελευταία επίθεση με καλάσνικοφ κατά των ΜΑΤ στην

Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, στη διάρκεια της προχθεσινής επίσκεψης του κ. αρχηγού μαζί με ανώτατους αξιωματικούς της επιχειρησιακής ηγεσίας και τον επικεφαλής της ΔΑΕΑ, ζήτησε σχέδια και προτάσεις ώστε οι αστυνομικοί των διμοιριών να εκτελούν υπηρεσία μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Ο κ. Τσουβάλας, λέγεται πως επηρεάστηκε βαθιά απ' όλα όσα του είπαν και του κατήγγειλαν οι αστυνομικοί της διμοιρίας των ΜΑΤ που εκείνη την ώρα εκτελούσαν υπηρεσία στο πεδίο βολής, που συνιστά επίσημα πλέον το σημείο του δρόμου έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και με την επτασφράγιστα ανεξίτηλη βούλα των νέων οπών από τις βολίδες του πολεμικού όπλου.

Οι χαμηλόβαθμοι συνάδελφοι του κ. αρχηγού, εξέφρασαν την αγωνία και τις ανησυχίες τους ότι το επόμενο θύμα αστυνομικός ειναι κάπου κοντά στον χρονικό ορίζοντα που ακολουθεί και ανοίγεται, κάτι που όπως είναι γνωστό έχουν καταθέσει κατ' επανάλαψη με επιστολές και καταγγελίες στο bloko.gr.


Όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές ενημέρωσης, ο αρχηγός ζήτησε το αργότερο μέχρι αύριο, ημέρα Παρασκευή, οι προτάσεις και των επικεφαλής των ΓΑΔΑ- ΔΑΕΑ, όσο και των αστυνομικών να έχουν υποβληθεί στο γραφείο του, ώστε να ανακαθοριστεί το περιβάλλον ασφάλειας για τους αστυνομικούς και για τα γραφεία του πολιτικού κόμματος.

Είναι χαρακτηριστικό πως ζήτησε τα μέτρα να είναι καθοριστικά, ώστε όπως αποφάνθηκε, να μην επιτρέπουν να μετατρέπονται κάθε τόσο οι αστυνομικοί, αντικειμενικός στόχος μπροστά από τον υποκειμενικό στόχο.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ