2017-11-23 09:34:26
Φωτογραφία για Κύπρος: Πήγε στη δημοπρασία του σπιτιού της που ακυρώθηκε πριν ένα μήνα
Ξέχασαν μάλλον να «κατεβάσουν» την ανάρτηση ανακοίνωσης για τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, με αποτέλεσμα η ιδιοκτήτρια του ακινήτου να μεταβεί σήμερα στο χώρο όπου επρόκειτο να γίνει ο πλειστηριασμός για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το τι μέλλει γενέσθαι.

Ως είθισται διαδικαστικά η ενημέρωση των αρμόδιων Αρχών  για τον πλειστηριασμό κατοικίας, κατόπιν απόφασης δικαστηρίου, αφορά τον δημοπράτη, τον ιδιοκτήτη του χώρου στον οποίο θα δημοπρατηθεί το ακίνητο και το αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών, υπεύθυνο για την ανάρτηση της ανακοίνωσης στη σελίδα του.

Παρά το γεγονός ότι το χρηματοπιστωτικό πιστωτικό ίδρυμα, στο οποίο ήταν υποθηκευμένο το συγκεκριμένο ακίνητο στη Λακατάμια είχε αποστείλει ειδοποίηση για αναστολή πλειστηριασμού με αριθμό122800 από τις 6/10/2017, μέχρι χθες Τρίτη 21/11/2017 η ανακοίνωση παρέμενε αναρτημένη στη σελίδα του αρμόδιου Υπουργείου.

Πέραν αυτού όπως πληροφορείται το Philenews, από λάθος της υπαλλήλου της τράπεζας καταχωρήθηκε ως επιφυλαχθείσα τιμή πώλησης το ποσό των €122.200. Η κανονική τιμή δημοπρασίας,  ήταν κατά πολύ υψηλότερη.


Στην 47χρονη ιδιοκτήτρια του ακινήτου επιδόθηκε ειδοποίηση για τον πλειστηριασμό του ακινήτου της και έτσι η ίδια μετέβη στο χώρο σήμερα το πρωί, θέλοντας να είναι παρούσα στη διαδικασία.

Εντούτοις όταν έφτασε στο χώρο και κατόπιν παρεμβάσεων τρίτων, ενημερώθηκε για την αναστολή εκποίησης.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για άνεργη μονογονιό, στην οποία δεν έγινε ακόμη ενημέρωση για το μέλλον του ακινήτου της, μετά την απόφαση για αναστολή εκποίησης.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ