2017-12-01 05:55:40
Φωτογραφία για Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ μάλλον δεν θα παραστεί στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι
Το νέο του επικείμενου γάμου κάνει το γύρο του πλανήτη, με τις πληροφορίες για τις ημερομηνίες, τα φορέματα που θα φορεθούν στην τελετή και τα ονόματα που φιγουράρουν

στις λίστες καλεσμένων να πέφτουν βροχή, ξέρουμε όμως ποια θα απασχολήσει πιο πολύ τα μέσα; Ίσως πιο πολύ και από τη νύφη; Η βασίλισσα Ελισάβετ!

Παρά το γεγονός ότι δίνει την ευχή της στο ζευγάρι, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα εμφανιστεί την τελετή. Έχει πολλούς τίτλους, ένας από τους πιο σημαντικούς είναι πως αυτή αποτελεί την κεφαλή της Εκκλησίας της Αγγλίας, μια θέση που της επιτρέπει να βλέπει τον γάμο αποκλειστικά και μόνο ως ένα ισόβιο δεσμό. Ας σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι η Μέγκαν ήταν παντρεμένη με τον παραγωγό Τρέβορ Ένγκελσον και ο γάμος της με τον Χάρι θα είναι ο δεύτερος.

Θα παραστεί στην τελετή; Κάποιος μπορεί να πει, “σιγά μην χάσει το γάμο του εγγονού της” εμείς θα θυμώμαστε πως η Ελισάβετ είναι σκληρό καρύδι αφού δεν είναι η πρώτη φορά που διαλέγει το καθήκον και όχι την οικογένεια, αφού έχει επιδείξει μεγάλη πειθαρχία σε τέτοιου είδους ζητήματα και  ειδικά σε θέματα διαζυγίων. Η βασίλισσα απουσίασε στον γάμο του Πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς  το 2005. Όπως η ίδια είχε δηλώσει “δεν μπορώ να παραστώ, δεν νομίζω πως η θέση μου ως κεφαλή του Κράτους και της Εκκλησίας το επιτρέπει”

Ξεκάθαρα η Ελισάβετ παίρνει τον ρόλο της στα σοβαρα και η απουσία της από το χαρμόσυνο κατά τα άλλα γεγονός δεν θα μας ξένιζε.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ