2017-12-04 18:00:51
Φωτογραφία για Η Ελ Μακφέρσον κολάζει με μπικίνι στα 53 της
Δημιούργησε ένα παγκόσμιο όνομα και μια περιουσία εκατομμυρίων χάρη στην εκπληκτική της εμφάνιση και το απίστευτο σώμα της.

Και η Ελ Μακφέρσον έδειξε γιατί αξίζει κάθε δεκάρα, παρουσιάζοντας την εκπληκτική της διάπλαση σε ένα μικροσκοπικό μπικίνι από την σειρά ρούχων της.

Η 53χρονη αψηφά την ηλικία της επιδεικνύοντας τα μακριά πόδια της σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram.

Φυσικά, η ανάρτησή της συγκέντρωσε πλήθος σχολίων με κάποιους από τους οπαδούς της να γράφουν «Σοβαρά τώρα, δεν γερνάς ποτέ», «απλή τελειότητα» και «έχεις το ωραιότερο σώμα στον κόσμο».

Η επιτυχημένη επιχειρηματίας αποδίδει το σώμα της στην αυστηρή αλκαλική της διατροφή στο βιβλίο της «The Game Changers» που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

«Ανακάλυψα το μεγάλο όφελος της καλής διατροφής και της αλκαλικής ζωής από τον διατροφολόγο μου και το πιο σημαντικό για μένα είναι το πώς νιώθω και το γεγονός πως ανακάλυψα ότι εάν το σώμα μου παίρνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται,, τότε η εσωτερική ομορφιά αντικατοπτρίζεται προς τα έξω» δήλωσε η Ελ.

Το σούπερ μόντελ αποκάλυψε επίσης μερικά από τα μυστικά της μακρόβιας σταδιοδρομίας της, καθώς και συμβουλές που τη βοηθούν να διατηρεί την εμφάνισή της.

«Η αγάπη, το γέλιο και το νερό» αναφέρει η Ελ ως τον τρόπο με τον οποίο ανήλθε στην κορυφή μιας έντονα ανταγωνιστικής βιομηχανίας.

Όσον αφορά στις συμβουλές για την καριέρα της, η Ελ εξηγεί πως πρέπει να «βρείτε συντρόφους που να σας καταλαβαίνουν και να υποστηρίζουν τα όνειρά σας». Κατόπιν πρέπει να «οραματιστείτε για το τι θέλετε να δημιουργήσετε λεπτομερώς». «Μοιραστείτε τα όνειρα και παρακολουθήστε τα να μεγαλώνουν» πρόσθεσε το μοντέλο.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Τζώρτζια Παναγή και το σεξ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Τζώρτζια Παναγή και το σεξ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ