2018-02-16 22:52:21
Φωτογραφία για 50.000 λίρες Αγγλίας για μια μεταμόσχευση μαλλιών: Είναι πολλά τα λεφτά Χάρι!
O πρίγκιπας Χάρι, βλέποντας τον αδερφό του πρίγκιπα Γουΐλιαμ να χάνει όλο και περισσότερα μαλλιά, αποφάσισε να πάρει για τον εαυτό του πιο δραστικά μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο Χάρι σχεδιάζει να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μαλλιών  μετά το γάμο του με την Meghan Markle τον Μάιο.

Οι πιο στενοί φίλοι του έχουν ορκιστεί να μην αποκαλύψουν τίποτε για τα σχέδιά του. Όλοι όμως συμφωνούν οτι η αγαπημένη του Meghan Markle είναι «πίσω» από αυτή την απόφασή του και τον στηρίζει με κάθε τρόπο.

Μια πηγή κοντά στον πρίγκιπα, 33, αποκάλυψε οτι: "Ο Χάρι γνωρίζει ότι με τη κληρονομικότητα που “κουβαλά” στα γονίδια του θα χάσει πολλά μαλλιά τα επόμενα χρόνια.

Ο αδελφός του Γουΐλιαμ έχει ήδη χάσει πολλά μαλλιά, όπως και ο πατέρας του πρίγκιπας Κάρολος αλλά και ο παππούς του πρίγκιπας Φίλιππος.

Εικ.1: Ο πρίγκιπας Φίλιππος 93 ετών (δεξιά), έχει εκτεταμένη αραίωση και τα γονίδια του έχουν κληρονομήσει τόσο ο γιος του πρίγκιπας Κάρολος (κέντρο) όσο και οι εγγονοί του πρίγκιπες Γουΐλιαμ (αριστερά) & Χάρι


"Ο Χάρι” συνεχίζει η έμπιστη πηγή “έχει παρατηρήσει σε πολλές από τις εμφανίσεις του με τον Meghan ότι η αραίωση στη κορυφή του τριχωτού του κεφαλιού του γίνεται όλο και μεγαλύτερη.

Είναι ένας σύγχρονος πρίγκιπας και θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο νεανική εμφάνιση".

Πρόσθεσαν: «Η Meghan τον υποστηρίζει 100% σε αυτή του την απόφαση. Η ίδια έχει δει δεκάδες άνδρες φίλους της στο Χόλιγουντ να απευθύνονται σε εξειδικευμένους ιατρούς για μεταμόσχευση μαλλιών με άριστα αποτελέσματα. Τον έχει φέρει απευθείας σε επαφή με έναν εξειδικευμένο χειρουργό στον τομέα αυτό, οπότε σίγουρα μέσα στο έτος η διαδικασία αυτή θα προχωρήσει.

Ο μεγάλος αδελφός Γουίλιαμ προκάλεσε αναταραχή πριν από δύο εβδομάδες, όταν αποφάσισε να ξυρίσει τελείως το κεφάλι του. Αλλά ο Χάρι θέλει να ακολουθήσει τελείως άλλη τακτική όσον αφορά στην εμφάνιση των μαλλιών και με το ρυθμό αραίωσης που έχει, μπορεί να χρειαστεί να υποβληθεί σε περισσότερες από μία επεμβάσεις μέσα στα επόμενα χρόνια για να έχει πάντα τέλεια φυσική εμφάνιση.

Η πηγή είπε: «Ο Χάρι γνωρίζει οτι πάρα πολλοί θα ασχοληθούν με την απόφασή του αυτή, αλλά αισθάνεται ότι είναι αρκετά νέος στα 33 και ότι δεν πρέπει να αισθάνεται άσχημα επειδή θέλει να αντιστρέψει την εικόνα της απώλειας των μαλλιών του».

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο Χάρι θα πρέπει να ζητήσει άδεια από το παλάτι πριν μπορέσει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών.

Ωστόσο, αναφορές λένε ότι "Ο Χάρι προσανατολίζεται να υποβληθεί στην επέμβαση μετά το γάμο και όταν θα έχει κοπάσει όλη η δημοσιότητα από το γάμο του που θα γίνει μέσα στο Μάϊο του 2018."

Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών που πιθανόν θα γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, φημολογείται ότι θα “αγγίξει” τις 50.000 λίρες Αγγλίας, περίπου 57.000 ευρώ.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ