2018-03-07 08:24:17
Φωτογραφία για Λάρνακα: Απειλούσαν 83χρονο: «Σκοτωμένος ο γιος σου σε σακούλι»
Απαιτούσαν από 83χρονο από τη Λάρνακα, δεκάδες χιλιάδες ευρώ για χρέη του γιου του, που έμπλεξε με τοκογλύφους, και τον απειλούσαν πώς εάν δεν τους ξοφλούσε θα τού έπαιρναν τον γιο του σκοτωμένο σε σακούλι.

Την υπόθεση τοκογλυφίας και εκβιασμών, με την εμπλοκή κυκλωμάτων, διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας και για τη διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη 38χρονος, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πολίτη».

Ο 83χρονος κατήγγειλε ότι τους τελευταίους μήνες δεχόταν διαρκώς απειλές από τον ύποπτο, ο οποίος απαιτούσε να του δώσει μεγάλο χρηματικό ποσό για χρέος που είχε δημιουργήσει ο γιος του.

Ο τελευταίος, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είχε δανειστεί χρήματα από πρόσωπα στη Λεμεσό. Ο ηλικιωμένος ανέφερε στην Αστυνομία ότι αρχικά το χρέος του γιου του ήταν 15 χιλιάδες και ότι υπό το κράτος του φόβου και των συνεχών απειλών που δεχόταν, έχει ήδη δώσει σε άλλο πρόσωπο το ποσό των 29 χιλιάδων, περιλαμβανομένων και των «τόκων».

Τους τελευταίους μήνες, μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον «Π», ο 38χρονος τον προσέγγισε και του είπε ότι τα χρήματα που είχε δώσει για αποπληρωμή του χρέους του γιου του δεν πήγαν στα πρόσωπα που έπρεπε. Έτσι ,του ζήτησε κι άλλα χρήματα και απειλούσε ότι θα σκότωνε τον γιο του.

«Θα έχεις πολλές απώλειες», του είπε, μεταξύ άλλων. Τον επισκέφθηκε ξανά και τον απείλησε εκ νέου, ενώ άγνωστος τού έριξε κροτίδα και του έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου του.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ