2018-03-08 08:25:51
Φωτογραφία για Στη Βουλή ο Τσίπρας για την πρόταση της ΝΔ για προανακριτική
Aργά το απόγευμα αναμένεται να τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης της ΝΔ να συσταθεί προανακριτική επιτροπή για τους Κουρουμπλή, Πολάκη, Ξανθό.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει καταθέσει πρόταση συγκρότησης επιτροπής για τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών για το αδίκημα της απιστίας των διατελεσάντων υπουργών Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθό και του αναπληρωτή υπουργού Παύλου Πολάκη.

Η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης και θα μιλήσουν 9 βουλευτές, οι 8 θα είναι οι  εκπρόσωποι των κομμάτων και ένας από τους ανεξάρτητους.

Στη συνέχεια από θα μιλήσουν οι  κοινοβουλευτικοί  εκπρόσωποι. Οι τρεις αναφερόμενοι  υπουργοί θα πάρουν το λόγο για 20 λεπτά, ενώ από την πλευρά της Κυβέρνησης θα μιλήσουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζάνακόπουλος.

Η συζήτηση θα κλείσει με τους αρχηγούς των κομμάτων περίπου στις 10 το βράδυ οπότε και θα στηθούν οι τρεις κάλπες προκειμένου να διεξαχθεί η μυστική ονομαστική ψηφοφορία.

Read more: http://www.cnn.gr/news/politiki/story/120607/sti-voyli-o-tsipras-gia-tin-protasi-tis-nd-gia-proanakritiki#ixzz598UgvxPP
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ