2018-04-13 12:50:28
Φωτογραφία για Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΝΤΖΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ Κ.Ο.Κ. ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…
«Δεν υπάρχει αυτό με τη μούντζα. Είναι fake news. Yπάρχει κώδικας ευπρεπούς συμπεριφοράς για τους αυτοκινητιστές. Δεν επιτρέπεται να έχει αυτή τη συμπεριφορά γιατί είναι επαγγελματίας. Δεν μπορεί να έχει την ίδια ανοχή σε έναν οδηγό και σε έναν επαγγελματία»

 (Σπίρτζης, υπουργός Μεταφορών επί ημερών κομμουνιστικής κυβέρνησης Τσίπρα)

Λόγια σταράτα, αριστερά για να σταματήσει η κατρακύλα της «κίτρινης φυλής» που οφείλει να συνετιστεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες στον νέο ΚΟΚ θα ενσωματωθούν, επίσης, οι εξής υποχρεωτικοί κανόνες, που θα εξασφαλίζουν την αριστερή ευπρεπή συμπεριφορά των ταξιτζήδων.

Θα απαιτείται στο εξής:

Α) να ακούν αποκλειστικά αντάρτικα.

Β) να φορούν όλοι ανυπερθέτως κόκκινους μπερέδες.

Γ) να διαθέτουν φωτογραφίες του Άρη Βελουχιώτη ή του Τσε Γκεβάρα ή του Αλέξη Τσίπρα και προαιρετικά του Πάνου Καμμένου σε ειδική θέση στο οπίσθιο μέρος των μπροστινών καθισμάτων, όπως φυσικά και το ημερήσιο φύλλο της Αυγής.


Δ) να απευθύνουν συντροφικό χαιρετισμό στους πελάτες, όταν μπαίνουν και όταν βγαίνουν από το ταξί.

Ε) να υψώνουν αγωνιστική γροθιά, όταν περνούν από τα γραφεία του Συριζα στην Κουμουνδούρου.

ΣΤ) να φτύνουν στον κόρφο τους, όταν πλησιάζουν στα γραφεία της ΝΔ.

Τώρα επειδή η μαύρη προπαγάνδα θέλει να μπερδέψει τα πράγματα για να ωφεληθεί, όπως συνήθως, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα καμπυλώνοντας τον πολιτικό χώρο και τον χρόνο που απομένει στο καθεστώς του λαοπρόβλητου ηγέτη Τσίπρα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα εξής. Το νομοσχέδιο είναι ταξικό ακριβώς γιατί μεταβαίνουμε στην αταξική κοινωνία. Έτσι, προβλέπεται τριπλάσια προσαύξηση, ανάλογα με το εισόδημα του κάθε οδηγού, ενώ καταργείται η διάταξη για μείωση του προστίμου στο μισό αν πληρωθεί μέσα σε 10 ημέρες.

Από την κατηγορία της επιβολής προστίμων με εισοδηματικά κριτήρια εξαιρούνται βέβαια μία σειρά από σοβαρές παραβάσεις, όπως η κατανάλωση αλκοόλ, η παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη, οι διατάξεις για τον τρόπο προσπέρασης οχημάτων, κ.λπ. Δηλαδή, αναγνωρίζεται η πάλη των τάξεων, η οποία ταυτόχρονα καταργείται, αφού το καθεστώς αναγνωρίζει τα δικαιώματα των πλουσίων να πληρώνουν κάτι παραπάνω προσφέροντας στους φτωχούς την ικανοποίηση ότι πληρώνουν λιγότερα από τους πλούσιους παρ’ ότι οι ίδιοι οι φτωχοί πληρώνουν τα ίδια που πλήρωναν προηγουμένως. Δηλαδή πρόκειται για μια ταξική και ταυτόχρονα αταξική δικαιοσύνη.

Τώρα, επίσης, ένα σημαντικό σημείο του νέου νομοσχέδιου, στο οποίο είμαστε σίγουροι δεν έχει δοθεί η δέουσα προσοχή.

Σύμφωνα με άρθρο σχεδίου νόμου, οι «γουρούνες», οι τετράτροχες μοτοσυκλέτες με κινητήρες έως 125 κ.εκ. δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν σε ασφαλτοστρωμένες οδούς αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να τις διασχίζουν κάθετα.

Το πιάσατε το υπονοούμενο ή χάσκει ο στόμας σας; Βρε κουτά τι δεν καταλαβαίνετε; Αφού δεν κατέστη δυνατόν να καταργηθούν τα ΜΑΤ, αποσύρονται από την κυκλοφορία οι «γουρούνες». Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.

Βέβαια μην παίρνετε και πολύ αριστερό αέρα. Θα δημιουργηθεί μία ενιαία βάση δεδομένων για οχήματα και μία άλλη βάση δεδομένων για τους οδηγούς, οι οποίες θα επικοινωνούν μεταξύ τους και θα διασταυρώνουν στοιχεία, ώστε να προκύπτει για κάθε περίπτωση το πρόστιμο που αναλογεί, αναλόγως με την παράβαση στην οποία έχει υποπέσει ο οδηγός.

Λίγο περισσότερος έλεγχος δεν βλάπτει. Βλάπτει;;;

Δημοσιεύθηκε από Λ.

https://anarchypress.wordpress.com/2018/04/07/%ce%b7-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b1%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%bd%ce%b5%ce%bf/
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ