2018-04-17 15:03:00
Φωτογραφία για ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΙΤΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
Με τις ψήφους της πλειοψηφίας και τον νόμο περί ευθύνης υπουργών απαλλάχτηκε ο Υπ. Εθνικής Άμυνας από την επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής για το tweet κατά του επικεφαλής του ''Ποταμιού''. Υπενθυμίζεται ότι ο Στ. Θεοδωράκης έχει μηνύσει τον Π. Καμμένο για τις κατηγορίες που είχε εξαπολύσει εναντίον του, ότι δήθεν είχε συναλλαγές με οικονομικά συμφέροντα και εργολάβους.

 

Κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε ότι τα tweet είχαν γίνει κατά την άσκηση των υπουργικών καθηκόντων του Προέδρου των ΑΝΕΛ, άρα για την άρση της ασυλίας του δεν μπορεί να γίνει συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής. Συζήτηση στην Ολομέλεια για άρση ασυλίας υπουργού, μπορεί να γίνει μόνο εάν κατατεθεί αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής από τριάντα βουλευτές.

Ποτάμι: Πόσες φορές ακόμα θα «σώσει» ο ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Καμμένο;

Με αφορμή τη «διάσωση» του κ. Καμμένου για ακόμη μία φορά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, και την απόρριψη του αιτήματος άρσης της βουλευτικής του ασυλίας σχετικά με τη συκοφαντική ανάρτησή του στο Twitter κατά του επικεφαλής του ''Ποταμιού'' Σταύρου Θεοδωράκη, ο Γραμματέας Κοινοβουλευτικού Έργου και βουλευτής Αττικής του ''Ποταμιού'', Γιώργος Μαυρωτάς, έκανε την εξής δήλωση: «Σήμερα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής μάθαμε ότι, αν είσαι Υπουργός και ειδικά ο κ
. Καμμένος, μπορείς να συκοφαντείς ελεύθερα στα social media, γνωρίζοντας ότι θα έρθει μετά η κοινοβουλευτική πλειοψηφία και θα σε καλύψει και ότι αυτό είναι στα πλαίσια των υπουργικών σου καθηκόντων. Έτσι όμως, η βιομηχανία της λάσπης θα συνεχίσει να υπάρχει, καθότι κανένας δεν θα μπορεί να βρει το δίκιο του στα δικαστήρια».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ