2018-04-21 12:15:34
Φωτογραφία για Συμμορία νεαρών έκλεβε μπαταρίες οχημάτων
Μπαταρίες οχημάτων έκλεβαν τρεις νεαροί στην Ημαθία, οι οποίοι συνελήφθησαν την Παρασκευή.

Πρόκειται για τρία άτομα ηλικίας 22, 28 και 29 ετών, στα ίχνη των οποίων έφτασαν οι αστυνομικοί

του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

Νωρίτερα ο 22χρονος είχε αφαιρέσει μπαταρία οχήματος, που ήταν σταθμευμένο σε αυλή, στην περιοχή Κλειδί Ημαθίας. Όταν όμως έγινε αντιληπτός από τον αδελφό του ιδιοκτήτη της οικίας, τον οποίο και τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι, στην προσπάθειά του να διαφύγει και εγκαταλείποντας την μπαταρία.

Όπως διαπιστώθηκε, οι τρεις νεαροί έκλεβαν μπαταρίες από οχήματα και γεωργικά μηχανήματα το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, χθες είχαν αφαιρέσει πέντε σταθμευμένους γεωργικούς ελκυστήρες, αξία 770 ευρώ.

Μετά από έρευνες, διαπιστώθηκε πως ο 22χρονος είχε κλέψει τέσσερις μπαταρίες αξίας 570 ευρώ, ενώ μαζί με τον 28χρονο είχαν παραβιάσει ποιμνιοστάσιο σε αγροτική περιοχή, από το οποίο επιχείρησαν, αλλά δεν κατάφεραν, να αφαιρέσουν ανοξείδωτες συσκευές και καλώδια αξίας 3000 ευρώ.

Στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, εργαλεία διάρρηξης, μικροποσότητα ηρωίνης και δέκα ναρκωτικά δισκία. Κατασχέθηκε επίσης το όχημα που χρησιμοποιούσαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας

ant1news.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ