2012-06-02 16:52:30
Φωτογραφία για ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ 5ου ΤΕΛΙΚΟΥ
Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει υπήρξε ένταση στην κλήρωση των διαιτητών του 5ου τελικού, με τον Ολυμπιακό να εκφράζει τα παράπονά του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η ΚΕΔ τους ερυθρόλευκους, μέσω του αντιπρόεδρου της ΚΑΕ, Γιώργου Σκινδήλια, ο οποίος υποστήριξε ότι αυτός είναι και ο βασικός λόγος που κάποιοι αγώνες δεν διεξάγωνται ομαλά.

Τα λεγόμενα του κ. Σκινδήλια προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Κορομηλά, ο οποίος είπε ότι ο Ολυμπιακός έχει τα ίδια παράπονα και στη FIBA, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Αναλυτικά:

Αρχικά ο κ. Σκινδήλιας υποστήριξε πως δεν υπήρχε ενημέρωση για την απουσία των διεθνών διαιτητών με τον Στέλιο Συμεωνίδη να απαντάει πως έχει δίκιο.

O Κώστας Κορομηλάς απάντησε σχετικά τονίζοντας: «Ο κ. Βασιλακόπουλος έκανε αυτό που δεν έχει κάνει για κανέναν άλλο».

Σκινδήλιας: «Όλοι εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε, άρα δεν έγιναν οι προσπάθειες που έπρεπε».


Κορομηλάς: «με αυτόν τον τρόπο προσβάλλεται τον κ. Βασιλακόπουλο» κι ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» συνέχισε: «Κακώς δεν μας ενημερώσατε. Θεωρώ πως το πρωτάθλημα είναι στημένο»!

Μάνος Παπαδόπουλος: «Δηλαδή θέλετε να πείτε πως εμείς πετάξαμε τις πέτρες στο πούλμαν, ώστε να μην γίνει το πρώτο ματς και να φτάσουμε στο πέμπτο παιχνίδι και να πέσουμε πάνω στο σεμινάριο».

Κορομηλάς: «Δεν θα έπαιζαν σε διεθνή ματς αν δεν πήγαιναν στο σεμινάριο, ήταν ηθικό θέμα να μην τους κρατήσουμε στην Ελλάδα. Μας είπαν πως δεν μπορούν να βρεθούν δωμάτια σε ξενοδοχεία στο Λας Πάλμας».

Σκινδήλιας: «Να μας πείτε και πού έχουν κλείσει δωμάτια για τις διακοπές τους οι διαιτητές. Μήπως ξαναγίνει αναβολή να τους φέρουμε πίσω. Είναι στημένο το πρωτάθλημα!».

Ανδρέας Παπαδόπουλος (μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ): «Μην στοχοποιείτε τους διαιτητές, μην πυροδοτείτε την ατμόσφαιρα».

Μάνος Παπαδόπουλος: «Μας λένε συνέχεια για τον Πηλοϊδη. Γιατί άραγε».

Σκινδήλιας: «Γιατί μας στέρησε ένα πρωτάθλημα και δεν έδωσε το σπρώξιμο στον δεύτερο τελικό που θα μας έδινε τη νίκη. Γιατί οι διαιτητές δεν έγραψαν για τον προπηλακισμό στο ημίχρονο στον τέταρτο τελικό;».

Μάνος Παπαδόπουλος: «Δεν υπήρξε προπηλακισμός, μόνο διαμαρτυρίες. Άλλοι προπηλακίζουν και δεν γράφεται τίποτα στο φύλλο αγώνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ