2018-06-07 08:00:34
Φωτογραφία για Τροφές που επιτίθενται στη λίμπιντό μας
Τι να μην φας αν έχεις πονηρό σκοπό

Υπάρχουν τροφές που λειτουργούν σαν φυσικά διεγερτικά, και βοηθούν στη καλύτερη σεξουαλική υγεία μας, πάντα σε συνδυασμό με συνολική υγιεινή ζωή.

Υπάρχουν όμως τροφές που δηλώνουν ορκισμένοι εχθροί της λίμπιντό μας, και οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η μακροχρόνια κατανάλωσή τους έχει δυσέρεστες επιπτώσεις πάνω μας.

Συγκεριμένα τρεις τροφές εμποδίζουν την καλή κυκλοφορία του αίματος και δημιουργούν προβλήματα στύσης, και προβλήματα διάθεσης.

1. Τηγανιτά και λιπαρά φαγητά

Τα πολλά λιπαρά στα τηγανητά φαγητά επηρεάζουν την ποιότητα του σπέρματος στον άνδρα. Επιπλέον λειτουργούν αρνητικά όσον αφορά την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα. Η κακή κυκλοφορία του αίματος αποτελεί βασικό παράγοντα κινδύνου για τη στυτική δυσλειτουργία αλλά και τις σeξουαλικές διαταραχές στις γυναίκες.

2. Φασόλια

Μπορεί να είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και σε φυτικές ίνες αλλά δεν είναι ότι καλύτερο για τη σεξουαλική διάθεση. Η παραγωγή αερίων και η δυσκολία στη πέψη που προκαλούν, ρίχνουν την λίμπιντό μας.

3. Μαύρη σοκολάτα

Το κακάο που είναι βασικό συστατικό της μαύρης σοκολάτας περιέχει ξανθίνες. Τα πολύτιμα αυτά συστατικά κάνουν την επιδερμίδα πιο ευαίσθητη σε κάθε άγγιγμα, κάτι που θεωρητικά ανεβάζει την ερωτική διάθεση. Όμως το κακάο φέρνει υπνηλία και υποτονικότητα, κάτι που σίγουρα επηρεάζει αρνητικά τη σεξουαλική μας διάθεση.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ