2018-06-15 13:11:19
Φωτογραφία για Τουλάχιστον 15 συλλήψεις τις τελευταίες ημέρες από το Τ.Α. Νέας Σμύρνης
Τρελό 15νθήμερο συλλήψεων και εξιχνιάσεων για το Τ.Α. Ν.Σμύρνης. Τουλάχιστον 15 άτομα πήραν τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού ,Χίου και Χανίων συνδυαστικά με την επιβολή περιοριστικών όρων!

 Συγκεκριμένα οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας και σε ορισμένες περιπτώσεις από κοινού με αστυνομικούς της Α.Δ./ΔΊΑΣ της ΥΑΑ και του Α.Τ. Σπετσων συνέλαβαν έναν Πολωνό υπήκοο που αναζητούνταν για ανθρωποκτονία.  

 Συνέλαβαν έναν Κοσσοβάρο Αλβανικής Υπηκοότητας, ο οποίος αναζητούνταν και από το Α.Τ. Παλλήνης με έτερο ένταλμα. Για πολλοστή φορά συνέλαβαν μέλη της συμμορίας ανηλίκων για ληστείες που αριθμεί πλέον πάνω από δέκα άτομα, στο δυναμικό της οποίας πλέον έχουν ενταχθεί και ανήλικες. Συνελήφθη νεαρή γυναίκα και στην κατοχή της κατασχέθηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών βάρους 400 gr που προορίζονταν για τον συνεργό της στις Σπέτσες, ο οποίος και αυτός συνελήφθη.

    Επίσης συνελήφθη ηλικιωμένος για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών. Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα προκειμένου εντοπισθεί και συλληφθεί αλλοδαπός υπήκοος, που στο διαμέρισμά του βρέθηκε πιστόλι, σφαίρες, ζυγός ακριβείας αυτοσχέδια πρέσσα κ.λ.π.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ