2018-06-16 22:45:16
Φωτογραφία για Ποια είναι τα top σημεία που … ξεσηκώνουν τις γυναίκες, σύμφωνα με νέα μελέτη;
Νέα μελέτη αποκάλυψε ποια είναι τα top σημεία που «ανάβουν» τις γυναίκες στο κρεβάτι.

Αναλυτικότερα μια νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε από γνωστή εταιρεία προφυλακτικών, ανέδειξε εκείνα τα σημεία που ξεσηκώνουν ερωτικά τις γυναίκες ειδικά μάλιστα όταν ο σύντροφός τους επικεντρώνει την… προσοχή του σε αυτά.

Σε δείγμα 2.032 γυναικών τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στο σεξ, το νούμερο ένα πιο ερεθιστικό σημείο στο κορμί μιας γυναίκας, σύμφωνα με τα όσα οι ίδιες απάντησαν, είναι οι θηλές της στο στήθος, με το 35% από τις συμμετέχουσες στην έρευνα να αποκαλύπτουν πως όταν ο σύντροφός τους είναι προσεκτικός, αλλά… επίμονος σε εκείνο το σημείο, εκείνες… τρελαίνονται!

Στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων ήρθε ο λαιμός, με το 28% των γυναικών να αναδεικνύει εκείνο το σημείο ως το πιο ερεθιστικό επάνω του.

Από την άλλη πλευρά, οι γλουτοί έλαβαν το 15% των γυναικείων προτιμήσεων, η πλάτη το 6% και το στομάχι ήρθε τελευταίο με μόλις 4%.

Οι ερευνητές που έκαναν τη σχετική μελέτη διευκρίνισαν ότι επίτηδες άφησαν εκτός των πιθανών απαντήσεων τα χαμηλά σημεία, επειδή ως γνωστό είναι… εκτός συναγωνισμού!

Πηγή: healthreport.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ