2018-08-16 10:52:47
Φωτογραφία για Πώς θα φορέσεις τις ρίγες αυτή τη σεζόν;
Αν μπορούμε να επιλέξουμε ένα και μοναδικό print, το οποίο θεωρείται must-have... της γυναικείας γκαρνταρόμπας, αυτό είναι σίγουρα το ριγέ. Αν είστε λάτρεις των ριγέ items θα γνωρίζετε πως μπορούν να μεταμορφώσουν την εμφάνιση σας και να την κάνουν πολύ κομψή και σικ. Αν πάλι δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα να φορέσετε κάτι με ριγέ σχέδια, μάλλον ήρθε η κατάλληλη στιγμή. 

Χειμώνα και καλοκαίρι το ριγέ φοριέται από τις περισσότερες γυναίκες τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ. Παντελόνια και φορέματα, τσάντες και φουλάρια με πολύχρωμες ή δίχρωμες ρίγες διαφόρων μεγεθών θα σας κάνουν να λατρέψετε το print. Για να κάνετε τα looks σας να είναι λίγο πιο ενδιαφέροντα και fashionable, συγκεντρώσαμε μερικά σύνολα που θα σας βοηθήσουν να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ο πιο απλός τρόπος για να εντάξετε το ριγέ στις εμφανίσεις σας είναι να επιλέξετε ένα παντελόνι με ασπρόμαυρες ρίγες. Τα χρώματα είναι τα βασικά, έτσι μπορείτε να τα συνδυάσετε με έντονες αποχρώσεις για να κάνετε τα looks σας πιο ενδιαφέροντα.


Η καλοκαιρινή μόδα, εδώ και αρκετές δεκαετίες, αγαπά τα ριγέ μοτίβα, τόσο στα ρούχα όσο και στα μαγιό. Έτσι, αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα ποιο μαγιό θα επιλέξετε για τις φετινές σας διακοπές, ένα με άσπρες- κόκκινές ή άσπρες - μπλε ρίγες είναι η κατάλληλη επιλογή.

Τις ημέρες που δεν γνωρίζετε τι να φορέσετε, μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό ριγέ T-shirt και να το συνδυάσετε με το αγαπημένο σας παντελόνι, ώστε να νιώθετε άνετη και κομψή κατά την διάρκεια της ημέρας.

Κάθε γυναίκα που ετοιμάζει την βαλίτσα των διακοπών της θα πρέπει να έχει πάρει μαζί της ένα λινό φόρεμα, το οποίο θα φορά στο νησί τόσο στην παραλία όσο και στις βραδινές της εμφανίσεις. Φέτος, κάντε την διαφορά, επιλέγοντας ένα αέρινο, λινό, ριγέ φόρεμα.

Οι γυναίκες λατρεύουμε τα λευκά παντελόνια, το καλοκαίρι και γιατί όχι ακόμα και τον χειμώνα για έναν πολύ απλό λόγο. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε με οτιδήποτε υπάρχει στην γκαρνταρόμπα μας, όπως ένα πουκάμισο σε έντονη απόχρωση.

Ένας ακόμα τρόπος για να εντάξετε τις ρίγες στην εμφάνιση σας είναι να επιλέξετε ένα mini φόρεμα είτε σε αυστηρή γραμμή είτε με βολάν για ένα πιο θηλυκό αποτέλεσμα.

Οι ολόσωμες φόρμες είναι από τα πιο άνετα κομμάτια της ντουλάπας μας. Οι ρίγες και το T-shirt κάτω από την φόρμα θα ανανεώσουν την basic ολόσωμη φόρμα φέτος το καλοκαίρι.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ