2018-09-11 09:45:22
Φωτογραφία για Next top model: Επιτέλους το μέσο της μάζας περνά σωστά μηνύματα...
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες τους τηλεθεατές της πρεμιέρας του "Next top model". Αναφέρομαι στις δύο κοπέλες που είχαν μπει στη διαδικασία των πλαστικών επεμβάσεων, στην Ιωάννα Μπελλα και στο κορίτσι που είχε πειράξει το στήθος της στην ηλικία των 16 ετών.

Η στάση της κριτικής επιτροπής σε οποιαδήποτε πλαστική ήταν άκρως αρνητική και σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να μην την επιβραβεύσουμε. Δυστυχώς, την περσινή σεζόν μέσα από τα ριάλιτι-trash αγάπης, όπως το "Power of love" και το "Game of love",συνηθίσαμε στα φουσκωμένα χείλη, στο ψεύτικο στήθος, στις τεχνητές βλεφαρίδες και στα κακόγουστα τατουάζ.

Με το "Next top model" φαίνεται πως γίνεται η ανατροπή και επιστρέφουμε στο ζητούμενο της τηλεόρασης, το οποίο είναι να προβάλλονται υγιή πρότυπα και να μην προωθείται το επιτηδευμένο και το ψεύτικο. Ιδιαίτερα τα λόγια του Δημήτρη Σκουλού για το πως πρέπει να αγαπάμε το πρόσωπο και το σώμα που μας έδωσε ο θεός ήταν πολύ σωστά και είναι σημαντικό να ακούγονται από ένα μαζικό μέσο σαν την τηλεόραση.


Το ίδιο ευχάριστο και η συμμετοχή Plus size models, κάτι το οποίο απουσίαζε στους δύο πρώτους κύκλους του παιχνιδιού επί ΑΝΤ1. Εξίσου σημαντική προσπάθεια την περίοδο που όλο και περισσότερα νέα κορίτσια προσπαθούν να μιμηθούν υπερβολικά αδύνατα μοντέλα, με αποτέλεσμα τη συσσώρευση αρκετών προβλημάτων υγείας.

Χίλια μπράβο στο "Next top model" για την προσπάθεια του να περάσει το δικό του μήνυμα, κόντρα στο "πλαστικό" που μας έχει συνηθίσει να μας σερβίρει η τηλεόραση. Άραγε η φθηνή παραγωγή του "My style rocks" πώς ένιωσε όταν είδε την πρεμιέρα του STAR;

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ