2018-09-13 19:36:43
Φωτογραφία για Η AppleCare + θα προστατεύσει το iPhone σας από κλοπή και απώλεια
Το ασφαλιστικό πρόγραμμα της Apple σάς επιτρέπει να επισκευάσετε με έκπτωση το iPhone όταν καταστραφεί, αλλά μέχρι πρόσφατα δεν υποστήριζε την δυνατότητα αντικατάστασης όταν χαθεί ή κλαπεί. Η AppleCare +, η οποία παρουσιάστηκε μαζί με το νέο iPhone XS και XR, θα μπορούσε να αλλάξει αυτή την κατάσταση, αυτό αναφέρεται σήμερα από το Cult of Mac.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, το νέο πρόγραμμα προαιρετικής ασφάλισης AppleCare + μπορεί να αποκαταστήσει ζημιές όχι για μια, όπως ήταν πριν, αλλά για και δύο απρόβλεπτες ζημιές, αλλά και να αντικαταστήσει το iPhone με ένα καινούργιο εάν χαθεί ή κλαπεί.

Ωστόσο, οι τιμές του νέου προγράμματος από την Apple κατάφεραν ήδη να εκπλήξουν δυσάρεστα τους οπαδούς της εταιρείας. Έτσι, η επισκευή της σπασμένης οθόνης θα κοστίσει στα 99 δολάρια. Η αντικατάσταση του τηλεφώνου θα είναι ακόμη πιο ακριβή, το ποσό της ασφάλισης είναι από 199 δολάρια για το iPhone 7 έως 269 για το iPhone XS ή XS Max.


Οι δημοσιογράφοι επίσης θεώρησαν ότι το συνολικό κόστος αντικατάστασης του τηλεφώνου στις τιμές AppleCare + θα ανερχόταν σε 568 δολάρια (όταν θεωρείτε ότι το νέο iPhone XS κοστίζει 999 δολάρια). Η ασφαλιστική υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με την αγορά ενός νέου τηλεφώνου και η περίοδος ισχύος της είναι μόνο δύο χρόνια, η οποία δεν είναι επίσης πολύ οικονομική εάν το iPhone χρησιμοποιείται για περισσότερα από δύο χρόνια.

Οι ειδικοί είναι βέβαιοι ότι ένα τέτοιο υψηλό κόστος μπορεί να τρομάξει τους πιθανούς πελάτες. Η πλειοψηφία θα αποφασίσει να αναλάβει τους κινδύνους για το κόστος, έτσι ώστε να μην πληρώσει εκ νέου για τα ήδη ακριβά smartphones. Επιπλέον, το ασφαλιστικό πρόγραμμα AppleCare + είναι διαθέσιμο μόνο για το iPhone άλλα σε άλλα προϊόντα της Apple ένα τέτοιο σύστημα αποζημίωσης δεν καλύπτεται.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ