2018-09-15 06:50:21
Φωτογραφία για Η Άρτα και τα Γιάννενα - κείμενο αναγνώστη
Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Με αφορμή το άρθρο "Η τοπική ΕΛ.ΕΛ.ΑΣ, οι Εντολείς κ το καημένο Δελβινάκι", σας κάνω γνωστά τα παρακάτω "ωραία κ θαυμαστά" που έγιναν

στην Άρτα. 

Στις 10/01/2017, με αναφορά μου προς τον τέως Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Υποστράτηγο ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κων/νο, κάνω γνωστή, στη φυσική ηγεσία του Σώματος, την αντίθετη με τους κανονισμούς συμπεριφορά ανώτερου αξιωματικού. Η συνέχεια; ΣΙΓΉ ΑΣΥΡΜΆΤΟΥ. Ούτε Εσωτερικών Υποθέσεων, ούτε ΕΔΕ, ούτε ΠΔΕ. Τίποτα. 

Την 13/07/2018 ζήτησα ακρόαση από τον κ.Αρχηγό, διότι ποτέ δεν έλαβα απάντηση στην προαναφερόμενη αναφορά μου. Μεσολάβησαν  τα τραγικά γεγονότα στο Μάτι Αττικής. Επήλθε αλλαγή στη φυσική ηγεσία του Σώματος. Με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης κ στην πολιτική ηγεσία. Την 04/09/2018 (50 μέρες αργότερα), τυγχάνω ακρόασης από το νυν κ.Αρχηγό. Τώρα πλέον κ ο νυν κ.Αρχηγός... γνωρίζει. Θέλω να πιστεύω πως δεν έχουμε πάλι ΣΙΓΉ ΑΣΥΡΜΆΤΟΥ. 

Υπόψιν, ότι κάποια από τα καταγγελομενα  επισύρουν ποινή απόταξης. 

Η κ.Υπουργός; Θα ζητήσει ενημέρωση για τα προαναφερόμενα; Ειδικά τώρα που πρόκειται για ανώτατο αξιωματικό από την ιδιαίτερη πατρίδα της.

Δεν πρέπει το μαχαίρι να φτάσει στο κόκαλο; 

ΥΓ. Γνωρίζω ότι ακόμη 2 συνάδελφοι έχουν κάνει αναφορά στον πρώην Αρχηγό, για τον ίδιο αξιωματικό, για ίδιας βαρύτητας πειθαρχικά παραπτώματα κ δεν εξετάστηκαν.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Siniyeh από το Ισραήλ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Siniyeh από το Ισραήλ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ