2018-09-16 17:00:33
Φωτογραφία για Το ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο της ΑΕΚ ικανοποιεί τον κόσμο
Η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει το 3 στα 3 επικρατώντας απέναντι στον Πανιώνιο με 4-0, αλλά το σημαντικότερο για τον κόσμο της ομάδας, αλλά και για τον ίδιο τον Μαρίνο Ουζουνίδη, είναι το πρόσωπο που έδειξε η Ένωση στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ έπαιξε ωραίο και στρωτό ποδόσφαιρο, κάνοντας μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, αφήνοντας τον Πανιώνιο κλεισμένο στα καρέ του, που και όταν προσπάθησε να ανοιχτεί δεν τα κατάφερε στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία των Κιτρινόμαυρων.

Η επιθετική λειτουργία της ομάδας πήρε άριστα για την ολοκληρωμένη εμφάνιση τους, καθώς δεν ήταν μόνο οι φάσεις και τα γκολ που δημιουργήθηκαν, αλλά και το πνίξιμο του αντιπάλου, απ’ το πρέσινγκ σε σχεδόν όλο το γήπεδο και μαρκάροντας ψηλά ώστε να εκβιάσουν τυχόν λάθος των αντιπάλων τους. Κάτι που σήμαινε ότι δεν θα έδινε διαδρόμους εύκολα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, περιορίζοντας κατά πολύ το παιχνίδι τους. Απ’ την άλλη και όλη η αμυντική λειτουργία της Ένωσης, αξίζει τα συγχαρητήρια καθώς, τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα και ολοκληρωμένες φάσεις επικινδυνότητας σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές είναι μόνο …δυο, οι οποίες δείχνουν τις λιγοστές τελικές που δέχεται η ομάδα και η εξαιρετική αντίδραση που έχει άμυνα στα μέχρι τώρα ματς
. Οι φίλοι της ομάδας βλέποντας αυτήν την ΑΕΚ, είναι σίγουρο ότι ευχαριστιούνται το ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο που παίζει και αποχωρούν μετά το τέλος του κάθε αγώνα, ενθουσιασμένοι και γεμάτοι με αυτό που αντικρίζουν μέχρι στιγμής φέτος και το οποίο έχει χτιστεί δια χειρός …Μαρίνου Ουζουνίδη.

Πηγή: aek1924.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ