2018-09-17 12:06:32
Φωτογραφία για Τα Ιταλικά του Δκτη της 3ης Ταξιαρχίας ''ΡΙΜΙΝΙ'' Ερμόλαου Παπαστεφανή
Του Ηλία Προύφα

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 10:30 π.μ., στο Ελληνικό Κοιμητήριο του Riccione στο Ρίμινι της Ιταλίας,  επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των Ελλήνων στρατιωτικών που έπεσαν στη μάχη για την απελευθέρωση της πόλης.

Στην τελετή για την 74η επέτειο της μάχης, συμμετείχε αντιπροσωπεία βετεράνων και συγγενών των πεσόντων, ο Διοικητής της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας ''ΡΙΜΙΝΙ'', από την Καβύλη του Έβρου, Ταξίαρχος Ερμόλαος Παπαστεφανής, ο οποίος έκανε μια συγκλονιστική ομιλία για την επέτειο, ενώ ως πολύγλωσσος που είναι μίλησε και στα Ιταλικά, εντυπωσιάζοντας με τις γνώσεις και τη στάση του, τους Ιταλούς επίσημους.

Τις ελληνικές αρχές στην Ιταλία εκπροσώπησε ο Ακόλουθος 'Άμυνας της Πρεσβείας της Ελλάδος, Σμήναρχος (Ι) Παναγιώτης Γεωργακόπουλος και η Επίτιμη Πρόξενος της Ελλάδος στη Μπολόνια Γεωργία Λαμπράκη.

Στην τελετή συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος και αντιπροσωπεία Ελλήνων Έφεδρων Αξιωματικών, με επικεφαλής τον Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Καρδίτσας και μέλος της Ανώτατης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Έφεδρων Αξιωματικών (ΑΠΟΕΑ), Ιωάννης Ντενησιώτης.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ