2018-10-31 17:30:17
Φωτογραφία για Οι 5 τροφές που προτείνουν όλοι οι διαιτολόγοι και πρέπει να προσθέσεις στη διατροφή σου τώρα!
Αν θες να χάσεις βάρος και βλέπεις ότι η ζυγαριά έχει κολλήσει, δοκίμασε να βάλεις στο διαιτολόγιο σου 5 τροφές που θα σε γεμίσουν ενέργεια, θα αυξήσουν το μεταβολισμό σου και θα θωρακίσουν την υγεία σου.

Αυτές είναι οι 5 τροφές που προτείνουν όλοι οι διαιτολόγοι 1.Λαχανικά : είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και σε βιταμίνες A, C, E ,K. Τα λαχανικά προκαλούν κορεσμό και δεν πεινάς για αρκετές ώρες αφού τα καταναλώσεις ενώ παράλληλα αυξάνουν το μεταβολισμό! Οι βιταμίνες τους βοηθούν το ανοσοποιητικό και είναι απαραίτητες για ένα λαμπερό δέρμα.

2.Αυγό: είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και έχει ελάχιστες θερμίδες. Παράλληλα, έχει λουτείνη και ζεάξανθινη που βοηθούν στην υγεία των ματιών και χολίνη που βοηθάει στη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου.

Δείτε ακόμη: 5 σπουδαίοι λόγοι για να πιεις κόκκινο κρασί απόψε!

3.Σαρδέλες( ή σολομός) : είναι πλούσιες σε ω3 λιπαρά και βοηθούν τον οργανισμό να καίει λίπος ευκολότερα. Παράλληλα, βοηθούν στη σωστή λειτουργία της καρδιάς και του νευρικού συστήματος. Είναι πλούσιες σε βιταμίνη D και ασβέστιο που είναι απαραίτητα για γερά οστά.


4.Καρύδια: είναι καλή πηγή πρωτεϊνών και φυτικών ινών και ικανοποιούν γρήγορα την πείνα. Το τέλειο σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

5.Δαμάσκηνα: έχουν λίγες θερμίδες και είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης. Έχουν ίνες που βοηθούν στη σωστή πέψη και αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τους επιβλαβείς οργανισμούς και προστατεύουν απ' τη γήρανση.

Νατάσα Σπυρίδη
youweekly
grizosgatos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ