2018-11-15 10:42:25
Φωτογραφία για Τρελό πάθος του Ρονάλντο για το κρασί: ξόδεψε 31.000 ευρώ μέσα σε 15 λεπτά!
Δεν είναι απλά ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών αλλά και ένας πραγματικός σταρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Η τελευταία του δόθηκε στην αγγλική πρωτεύουσα όπου πραγματοποιεί μίνι διακοπές μαζί με την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ και τον γιο του, με την αγγλική εφημερίδα "Sun" να αποκαλύπτει πως το Νο 7 της Γιουβέντους επισκέφτηκε το υπερπολυτελές εστιατόριο "Scott's" του Λονδίνου και παρήγγειλε δύο μπουκάλια κρασί συνολικής αξίας... 31.000 ευρώ!

Άνθρωποι που ήταν στο εστιατόριο εκμυστηρεύτηκαν στην εφημερίδα πως ο Ρονάλντο μαζί με τη σύντροφό του και δύο φίλους του, παρήγγειλαν αρχικά ένα μπουκάλι "Richebourg Grand Cru", το πιο ακριβό κρασί στον κόσμο, που κοστίζει 20.000 ευρώ, με το κρασί αυτό να είναι τόσο σπάνιο που δεν έχει θέση στο μενού του εστιατορίου και προσφέρεται μόνο σε εκλεκτούς πελάτες.

  Ακολούθως ο "CR7" αγόρασε ένα μπουκάλι "Pomerol Petrus" του 1982, που ήταν σχετικά πιο φθηνό καθώς κόστισε 11.000 ευρώ!

Ο 33χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ ήθελε να γιορτάσει με στιλ τα πρώτα γενέθλια της κόρης του, με αρκετούς θαμώνες του εστιατορίου να ισχυρίζονται πως ο Ρονάλντο και η παρέα του έφυγε γρήγορα για να δει αγώνες τένις στο τουρνουά ATP, αφήνοντας στη... μέση το δεύτερο μπουκάλι!
starxeiamas
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ