2018-12-06 17:24:47
Φωτογραφία για Η Γαλλία θα επιβάλει φόρους στους τεχνολογικούς γίγαντες, παρά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Bruno le Mer δήλωσε ότι από το 2019, η χώρα θα επιβάλλει φόρους στις εταιρείες τεχνολογίας σε εθνικό επίπεδο.  

Ο επίσημος υπάλληλος της κυβέρνησης σημείωσε ότι οι φόροι επί των ψηφιακών εταιρειών όπως η Google, η Apple, το Facebook και άλλοι θα εισαχθούν φόροι σε εθνικό επίπεδο, ακόμη και αν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αποδέχεται τη σχετική οδηγία.

"Πιστεύω ότι μέχρι τον Μάρτιο (2019) η Ευρωπαϊκή Ένωση θα καταλήξει σε συμφωνία για τη φορολογία των τεχνολογικών κολοσσών. Αν αυτό δεν λειτουργήσει, θα εισαγάγουμε φόρους σε εθνικό επίπεδο ", ανέφερε ο υπουργός στο Reuters.

Οι γαλλικές αρχές απευθύνονται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με μια δήλωση σχετικά με την ανάγκη της φορολόγησης των ψηφιακών εισοδημάτων μεγάλων εταιρειών στο πλαίσιο εθνικών διαμαρτυριών. Οι πολίτες έχουν κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι είναι υπερβολικά πιστή στους μεγάλους επιχειρηματίες, συμπεριλαμβανομένων των τεχνολογικών. Ταυτόχρονα, οι αρχές δεν κάνουν τίποτα για να αυξήσουν το βιοτικό επίπεδο των απλών ανθρώπων και να ξεπεράσουν τη φτώχεια.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ