2018-12-22 07:22:57
Φωτογραφία για Η Οδύσσεια των αστυνομικών της διμοιρίας υποστήριξης Μεσσηνίας στην Κέρκυρα
Διαβάστε το κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

Εν έτη 2018 βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση Αστυνομικοί της Δ.Α. Μεσσηνίας  οι οποίοι έχουν μεταβεί στην Δ.Α. Κέρκυρας, προς ενίσχυση αυτής με την  διμοιρία  υποστηρίξεως, να βρίσκονται σε μια πολύωρη ταλαιπωρία, ψυχική και  σωματική, διότι βρίσκονται στο «πόδι» από το πρωί της σήμερον ώστε να έχουν  παραδώσει τα δωμάτια του ξενοδοχείου, όπου διέμεναν, με την μια  διανυκτεύρεση πληρωμένη με δικά τους χρήματα, μιας και η προκαταβολή ήταν  λειψεί.

 Να πρέπει να μεταβούν στο λιμάνι της Κέρκυρας κατά ομάδες διότι το  υπηρεσιακό λεωφορείο βρίσκεται στο Αγρίνιο, αφού εκεί επισκευάστηκε μετά  την ακινητοποιησή του στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και στη διαθεσή τους  έχουν μόνο ενά υπηρεσιακό Ι.Χ.Φ., του οποίου μέρους των εξόδων τα κάλυψε ο  οδηγός αυτού με δικά του χρήματα, αφού όπως αναφέραμε η προκαταβολή ήταν  λειψεί.


 Αφού πέρασαν στην Ηγουμενίτσα περίμεναν στο λιμάνι τον οδηγό του  λεωφορείου, ο οποίος είχε ξεκινήσει πρωινές ώρες της σήμερον από την  Καλαμάτα για να το παραλάβει από το Αγρίνιο και να μεταβεί στην Ηγουμενίτσα  προς παραλαβή αυτών. Για την ώρα επιστροφής των συναδέλφων δεν κάνουμε θέμα.

Το μόνο θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι κατά την επιστροφή της διμοιρίας  από την Ηγουμενίτσα θα είναι διαθέσιμοι δυο οδηγοί για το λεωφορείο,  πρωτοφανές φαινόμενο, όποτε δεν τίθεται θέμα κούρασης αυτών. Ας ελπίσουμε  μόνο ότι δεν θα ξανά ακινητοποιηθεί το λεωφορείο από μηχανική βλάβη.

Με εκτίμηση,
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ