2019-01-24 12:12:01
Φωτογραφία για Τέσσερα gadgets που όλοι θα χρειαστούμε
Ξέρετε ότι υπάρχει λάμπα που καθαρίζει το νερό και «στυλό» που απαλύνει τα τσιμπήματα

των εντόμων;

  Η ευρεσιτεχνία και η τεχνολογία δεν σταματούν να εξελίσσονται ακόμα και στα θέματα που μπορεί να φαίνονται ασήμαντα αλλά εντούτοις είναι εξαιρετικά σημαντικά για τη ζωή. Ας δούμε τέσσερα περίεργα αλλά χρηστικά gadgets που θα διευκολύνουν τη ζωή μας.

Η λάμπα που καθαρίζει το νερό

Πώς θα σας φαινόταν αν μια συσκευή σε μέγεθος στυλό καθάριζε το νερό; Αυτό κάνει το Steripen Water Purifier το οποίο χρησιμοποιώντας ακτίνες UV καταφέρνει να εξοντώνει βακτήρια, ιούς και πρωτόζωα από το νερό. Η λάμπα UV αντλεί τη δύναμή της από μπαταρίες μεγέθους ΑΑ. Ένα σετ με μπαταρίες μπορεί να καθαρίσει σχεδόν 150 λίτρα νερό, ενώ η εταιρεία ισχυρίζεται πως η λάμπα κρατάει για 3.000 χρήσεις.

Το θερμόμετρο που το φοράμε

Αν ένας φίλος ή ένας συγγενής σας δεν αισθάνεται καλά και έχει πυρετό θα μπορείτε πια άμεσα να καταγράψετε τη θερμοκρασία του
. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το Wearable Thermometer ενοχλεί τον ασθενή ο οποίος κανονικά θα έπρεπε να ξεκουράζεται. Για να επιλυθεί από το πρόβλημα υπάρχουν θερμόμετρα – αισθητήρες που σας επιτρέπουν να ελέγχετε συνεχόμενα τον πυρετό. Μπορεί ακόμα να στείλει ειδοποιήσεις θερμοκρασίας μέσω Bluetooth σε επιλεγμένο smartphone. Είναι επίσης ιδανικό για να ελέγχετε τις αυξομειώσεις της θερμοκρασίας σε βρέφη ή ηλικιωμένους ανθρώπους.

Αλκοτέστ – μπρελόκ

Όταν γυρνούν σπίτι από ένα πάρτι οι άνθρωποι συχνά έχουν κάποιον στην παρέα τους ο οποίος ήπιε κάτι παραπάνω. Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν μπορείτε να είστε σίγουροι αν το αλκοόλ που ήπιατε ξεπερνά τα επιτρεπόμενα όρια που έχουν τεθεί από την αστυνομία. Το πρόβλημα αυτό λύνεται με το Go Keychain από την BACtrack που μπορείτε να έχετε στα κλειδιά σας ή στην τσέπη σας και προβάλει τα αποτελέσματα του αλκοτέστ στην οθόνη της συσκευής.

Το μηχάνημα που διώχνει το τσίμπημα των εντόμων

Τα τσιμπήματα των εντόμων προκαλούν φαγούρα και μπορεί να επηρεάζουν τον ύπνο σας. Ιδανικά, ο καθένας θα ήθελε να γλιτώνει τα τσιμπήματα από κουνούπια ή άλλα έντομα, αλλά κάποιες φορές η τύχη δεν είναι με το μέρος σας και οι αρχικές στιγμές φαγούρας είναι αναπόφευκτες. Ευτυχώς υπάρχει πια μια θεραπεία για τη φαγούρα. Το Bite Away είναι μία ράβδος σε μέγεθος στυλό που αντιμετωπίζει τα τσιμπήματα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το ενεργοποιήσετε και να το πιέσετε στην ερεθισμένη περιοχή για περίπου τρία δευτερόλεπτα. Το Bite Away χρησιμοποιεί θερμότητα 49-53 βαθμών Κελσίου για να ανακουφίσει άμεσα από τα τσιμπήματα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ