2019-02-19 09:23:45
Φωτογραφία για Χαρακόπουλος: Το υπουργικό δίδυμο αναζητά ακόμη τη διεύθυνση του Ρουβίκωνα…
Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τις νέες επιθέσεις του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Ελβετίας και σε ένα

πολυκατάστημα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αγαπημένη κυβερνητική “συλλογικότητα“ του Ρουβίκωνα συνεχίζει ακάθεκτη τη δράση της, χτυπώντας ανεξέλεγκτα ιδιωτικές επιχειρήσεις και διπλωματικές αντιπροσωπείες. Στόχος των γνωστών πλέον βανδάλων ήταν αυτή τη φορά Πολυκατάστημα, στο οποίο επιτέθηκαν με βαριοπούλες. Από καθαρή τύχη δεν είχαμε θύματα μεταξύ του προσωπικού ασφαλείας. Οι μπαχαλάκηδες, απτόητοι λόγω της κυβερνητικής αφασίας, “επισκέφθηκαν“ και την πρεσβεία της Ελβετίας, στο κέντρο της Αθήνας, όπου απείλησαν τον φύλακα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το υπουργικό δίδυμο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ακόμη... αναζητά τη διεύθυνση του Ρουβίκωνα. Μέχρι να τη βρει, τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης συνεχίζουν με την άνεση τους να κουρελιάζουν κάθε έννοια έννομης τάξης, εξευτελίζοντας τον κρατικό μηχανισμό και αμαυρώνοντας την εικόνα της χώρας διεθνώς.

Είναι, πλέον, εμφανές ότι μέλημα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι η διατήρηση καλών σχέσεων με κάθε ομάδα που κινείται και δρα στο περιθώριο.

Σε κάθε περίπτωση, τα έργα και οι ημέρες τους πολύ σύντομα λαμβάνουν τέλος. Η Νέα Δημοκρατία θα αποκαταστήσει την τάξη και θα εξαλείψει κάθε νησίδα ανομίας».
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ