2019-04-05 17:00:20
Φωτογραφία για Εμμένει η Άγκυρα: Θα κάνουμε τα πάντα για τα δικαιώματα μας σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο
Επιμένει στις προκλήσεις η Τουρκία, κάνοντας λόγο για συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο.

Η εκπρόσωπος το Υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας Σεμπνέμ Άκτοπ δήλωσε πως «Πρέπει όλοι να ξέρουν πως στην ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο δεν θα ισχύει ούτε θα γίνει αποδεκτή, καμία συμφωνία και απόφαση που να μην περιλαμβάνει την Τουρκία και στην περιοχή μας δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο. Όλοι πρέπει να το καταλάβουν πολύ καλά πως η »Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» είναι μεριδιούχος του φυσικού πλούτου που βρίσκεται γύρω από το νησί και όλοι πρέπει να συμπεριφερθούν ανάλογα».

Η Άκτοπ παράλληλα ανέφερε πως «με μεγάλη προσοχή συνεχίζουμε τη δράση μας για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα μας στην Γαλάζια Πατρίδα δηλαδή στις θάλασσες και στον εναέριο χώρο μας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, στο Αιγαίο στην ανατολική Μεσόγειο συνεχίζουν να υπερασπίζονται τα δικαιώματα και τα συμφέροντα μας όπως και τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου», κατέληξε η εκπρόσωπος του Χουλουσί Ακάρ.

'Όλα αυτά, ενώ οι ΗΠΑ περιλαμβάνουν την Ελλάδα στις πέντε χώρες στις οποίες προτείνουν την αγορά αεροσκαφών F-35 και καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η πολυεθνική άσκηση "Ηνίοχος"...
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ντούρασελ ο Πασχαλάκης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Ντούρασελ" ο Πασχαλάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ