2019-04-10 17:44:59
Φωτογραφία για ΝΔ: Φίλος της 17 Νοέμβρη...
...ο υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Λάμπρου Με αιχμηρή ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζει τη συμμετοχή του κ. Λάμπρου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντάς τον «συνομιλητή των τρομοκρατών της "17 Νοέμβρη" και των...

"Πυρήνων της Φωτιάς"»

«Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνει την πραγματική του ταυτότητα. Μετά την κλοπή της κ. Λοΐζου, μετά τη διαπλοκή του κ. Κόκκαλη, μετά το βόλεμα των "πρόθυμων" της κυβέρνησης-κουρελού, ήρθε η υποψηφιότητα του κ. Λάμπρου, φίλου και συνομιλητή των τρομοκρατών της "17 Νοέμβρη" και των "Πυρήνων της Φωτιάς"», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα δώσουν την απάντησή τους στην κάλπη και αυτή θα είναι συντριπτική».

Το βιογραφικό του Πάνου Λάμπρου, όπως το έστειλε στους δημοσιογράφους ο ΣΥΡΙΖΑ:

Λάμπρου Πάνος, δημοσιογράφος, μέλος Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ


Γεννήθηκε και ζει στη Νέα Ιωνία Αττικής με καταγωγή από την Άντισσα Λέσβου. Από τα μαθητικά του χρόνια, ως εργαζόμενος μαθητής, συμμετείχε στην ανανεωτική αριστερά μέσα από την ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, το ΚΚΕ Εσωτερικού και έπειτα την ΑΚΟΑ.

Από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μέλος της Πολιτική Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, με ευθύνη του Τομέα Δικαιωμάτων και του Τμήματος Προσφυγικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Στο πλαίσιο της δράσης του για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ασχολήθηκε ιδιαίτερα  με τις συνθήκες κράτησης  στις φυλακές, αλλά και με τα δικαιώματα των Ρομά και της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Εργάζεται ως δημοσιογράφος, μέλος της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Η ΕΠΟΧΗ».
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ