2019-04-13 20:41:31
Φωτογραφία για Αποστολάκης από τη Ρω: “Όσοι ζουν εδώ νιώθουν ασφαλείς και στέλνουν το μήνυμα στις τουρκικές ακτές”
 Από τη Ρω ο ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης μίλησε για το αίσθημα ασφάλειας που νιώθουν οι ακρίτες μας και το μήνυμα που στέλνουν στις απέναντι τουρκικές ακτές.

 

Η δήλωση του ΥΕΘΑ:

 

«Έχουμε έρθει σήμερα εδώ, στη Ρω, με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον Στρατιωτικό Διοικητή της περιοχής, επ’ ευκαιρία της επίσκεψης του κ. Βασίλειου Πατέρα και της κ. Μελίνας Τραυλού, για προσφορά υπηρεσιών της ομάδας Axion Hellas.

 

Είναι μια ομάδα που προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες, με γιατρούς και ένα σωρό ανθρώπους, οι οποίοι βοηθούν το νησί σε ό,τι λείπει αυτή την περίοδο. Πρόσφατα, με δική της πρωτοβουλία, εδώ, στο νησί της Ρω, η οικογένεια Αθανασίου και Μαριάννας Μαρτίνου έκανε μια σημαντική προσφορά, τη βελτίωση των εγκαταστάσεων συντήρησης του φυλακίου, η οποία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

 

Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ερχόμαστε εδώ και δηλώνουμε μία παρουσία σε αυτό το νησί, που είναι στην άκρη της Ελλάδας, μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από τις τουρκικές ακτές, και προσπαθούμε, με την παρουσία του στρατού και όλων αυτών των ανθρώπων, με αυτή την προσφορά, να αυξήσουμε το αίσθημα της ασφάλειας, το οποίο βέβαια δεν το χρειάζονται οι κάτοικοι, αισθάνονται αρκετά ασφαλείς. Αλλά οι επισκέψεις και η επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο και η υποστήριξη από την υπόλοιπη Ελλάδα και ιδιαίτερα από τον Στρατό Ξηράς είναι πάντα σημαντική και αυξάνει το αίσθημα της ασφάλειας.

 
Πηγή:
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ