2019-05-06 21:47:55
Φωτογραφία για Ο ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ υποψήφιος με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΣΟΥΡΑ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΥΛΩΝΙΔΗ

        

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΥΛΩΝΙΔΗ 

Συνδημότισσες και συνδημότες,

      Το πελατειακό κράτος που όλοι βιώσαμε ως μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας τα τελευταία σαράντα χρόνια, καταρρέει μέρα με τη μέρα. Μαζί του καταρρέει και η μικρογραφία του, το πανομοιότυπο μοντέλο διοίκησης των Ο.Τ.Α.

     Το μεγάλο ερώτημα λοιπόν είναι: Με τι θα αντικατασταθεί; Με μια μετεξέλιξη του ίδιου σε πρόσωπα και νοοτροπίες ή με κάτι εντελώς νέο; Αυτό είναι, κατά την άποψή μου, το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών της 26Ης Μαΐου.........   Συμμετέχοντας, μαζί με πολλούς άλλους που εκτιμώ ιδιαίτερα, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ¨ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ¨ με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Μασούρα, είμαι σίγουρος ότι δημιουργούμε ένα πλειοψηφικό ρεύμα που σκοπό έχει την ανασυγκρότηση της τοπικής κοινωνίας σε οικονομικό, πολιτιστικό και πολιτικό επίπεδο
. Είναι η ώρα, οι δημότες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας να διαμορφώσουν ένα μοντέλο Δήμου που θα έχει σαν βασικές προϋποθέσεις τη συλλογικότητα, τη δημοκρατική συγκρότηση των οργάνων, τη διαφάνεια, το δημόσιο απολογισμό, τη συμμετοχή και τον έλεγχο από τον πολίτη.Για να περάσουμε απ την εποχή της πολιτικής των πολιτικών, στην εποχή της  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

*Ο Θύμιος Μυλωνίδης γεννήθηκε πριν 54 χρόνια στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας, όπου και μένει μόνιμα. Φεύγοντας για σπουδές στα Ιωάννινα, ανέπτυξε  δράση συμμετέχοντας ενεργά σε κοινωνικά κινήματα  και υπηρέτησε σε θέσεις προσφοράς και ευθύνης, πάντα και μόνο ως εκλεγμένος:

-Μέλος ΔΣ του Συλ. Φοιτητών της Ζ.Π.Α.Ι ΩΑΝΝΊΝΩΝ.

-Πρόεδρος του 6ου Σ. Συμβουλίου και εκπρόσωπός του στο Δ.Σ του Δήμου Ιωαννιτών.

-Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στη Ν.Ε.Λ.Ε Ιωαννίνων.

-Γενικός Γραμματέας του Εμποροβιομηχανικού και Επαγγελματοβιοτεχνικού Επιμελητήριου Ιωαννίνων.

-Πρόεδρος του Κέντρου Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Ηπείρου(Κ.Ε.Τ.Α),με αντικείμενο τη διάχυση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, την οργάνωση εμπορικών αποστολών σε χώρες της Ε.Ε, ημερίδων και workshops με θέμα την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

-Σήμερα υπηρετεί ως Δάσκαλος-Προϊστάμενος στο Δημοτικό Σχολείο Παλιαμπέλων και είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Βόνιτσας.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ