2012-06-13 16:24:31
Φωτογραφία για «Έχει παπάδες η έκθεση την  έχω στα χέρια μου»
 Σημαντικές δηλώσεις έκανε ο Μπάμπης  Αποστολίδης  στον Libero. Εκτός από το θέμα των συλλήψεων (σε προηγούμενη ανάρτηση οι δηλώσεις του), έκανε αναφορά και στις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ (ήταν ο νομικός εκπρόσωπος του Καμπάνη). Υποστήριξε ότι έχει στα χέρια του την έκθεση των ορκωτών λογιστών που είχε γίνει για λογαριασμό της Επιτροπής Διαφάνειας και είπε χαρακτηριστικά «έχει παπάδες η έκθεση…»

Διαβάστε τι είπε αρχικά για το αν ο Καμπάνης πρόκειται να επανέλθει: «Δεν έχω καμιά πληροφορία για κίνηση από την πλευρά του Καμπάνη, ο οποίος όμως έκανε όλα όσα του ζητήθηκαν. Ως πληρεξούσιος δικηγόρος του ζήτησα τα οικονομικά στοιχεία από την ΠΑΕ αλλά δεν πήρα τίποτε, δεν θα έπρεπε ο Καμπάνης να ξέρει τι αγοράζει; Ευτυχώς όμως ένας καλός φίλος μου έφερε την έκθεση των ορκωτών λογιστών, έχω στα χέρια μου το πόρισμα αλλά δεν μπορώ να το δημοσιεύσω. Πρόκειται για το πόρισμα του ελέγχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την επιτροπή διαφάνειας του ερασιτέχνη, που δεν το έδειξαν ούτε στα μέλη του ερασιτέχνη και έχει παπάδες μέσα αυτή η έκθεση.Δεν έπρεπε να ξέρει ο Καμπάνης τι αγοράζει; Δεν αμφισβητώ το μέγεθος ή τις προθέσεις του κ
. Σαββίδη, έχει αποδείξει άλλωστε ότι όντως ενδιαφέρεται και έχει βάλει κάποια χρήματα. Αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος, δεν είναι αν θέλει να επενδύσει ο Σαββίδης και να πάρει την ομάδα αλλά αν θέλουν να επενδύσει ο Σαββίδης και να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο. Μετά τις εκλογές τον λόγο θα έχουν οι εισαγγελείς μάλλον, τι θεωρείτε εσείς σωστό και καλό για τον ΠΑΟΚ, να δώσει την έκθεση όποιος την έχει στον εισαγγελέα ή όχι; Άλλωστε, υποθετικά μιλώντας, αν λείπουν κάποια χρήματα, σε κάποιες τσέπες δεν έχουν πάει; Επίσης, πάντα υποθετικά μιλώντας, δεν θα ήταν παράξενο σε συμβόλαια παικτών να είναι 30% η αμοιβή των μάνατζερ; Μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης θα τα ξαναπούμε, εγώ άλλωστε προτιμώ να ρίχνω νόμιμες βόμβες και όχι μολότοφ»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ