2019-06-10 14:55:25
Φωτογραφία για Βράβευση της Bayer Ελλάς στα Corporate Superbrands Greece 2018-2019

Την κορυφαία διάκριση των φετινών Corporate Superbrands Greece 2018-2019 στην κατηγορία Φάρμακα απέσπασε η Bayer Ελλάς.

Πιο αναλυτικά, η Bayer Ελλάς έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία ως «Corporate Superbrand 2018 - 2019» στην κατηγορία «Φάρμακα», διάκριση που έρχεται να υπογραμμίσει όχι μόνο τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στον κλάδο αλλά και την αναγνωρισιμότητα και φήμη του brand στην παγκόσμια σκηνή, την αξιοπιστία των προϊόντων της και την ολοκληρωμένη στρατηγική της στην εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα.

Τα βραβείο παρέλαβε η κα Σόνια Μουσαβερέ, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Bayer Ελλάς η οποία δήλωσε σχετικά «Στην Bayer προτεραιότητα αποτελεί η συμβολή της στη διαρκή βελτίωση της ζωής των ανθρώπων μέσα από τα προϊόντα της, προτεραιότητα που συνοψίζεται στη φράση «Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή». Η αναγνώριση ως Corporate Superbrand έρχεται να επιβραβεύσει τις προσπάθειές μας, αφού αποτελεί την μεγαλύτερη ίσως απόδειξη πως οι αποδέκτες των προϊόντων και υπηρεσιών μας, αναγνωρίζουν την Bayer ως συνώνυμο της καινοτομίας, της αειφόρου ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης».

Η ανάδειξη των Corporate Superbrands 2018-2019 έγινε βάσει πανελλαδικής δημοσκόπησης κοινής γνώμης που διενήργησε η εταιρεία ερευνών MARC Α.Ε. σε δείγμα 1.000 ατόμων ηλικίας από 20-65 ετών μετά από αξιολόγηση 1.500 εταιριών που δραστηριοποιούνται στη χώρα, σε 37 διαφορετικές κατηγορίες.

Ο οργανισμός Superbrands, με έδρα στο Λονδίνο, αποτελεί μία ανεξάρτητη αρχή αξιολόγησης και προβολής του branding και κορυφαίων επωνυμιών (brands), προϊοντικών και εταιρικών. Ο ομώνυμος θεσμός υλοποιείται από το 1995 στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ, μέσω εθνικών αντιπροσώπων, έχει υλοποιηθεί σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ