2019-06-13 22:20:58
Φωτογραφία για Lamborghini Urus ABT
 Η πρώτη Lamborghini, που δέχεται τις βελτιώσεις του ABT αποκτά δύναμη 710 ίππων και 910 Nm ροπής και κάνει το 0-100 σε 3,4 δευτερόλεπτα. Η Lamborghini είναι μάλλον η πιο sport

αλλά και ξεχωριστή μάρκα του VW group. «Φυσικά, γι ‘αυτό κέρδισε την προσοχή μας», λέει ο Hans-Jürgen Abt, Διευθύνων Σύμβουλος της ABT Sportsline.

 Η οικογενειακή επιχείρηση παρουσιάζει το κιτ απόδοσης για την Urus, ικανό να εκτοξεύσει την τελική της στα 305 χλμ μεταμορφώνοντάς της σε ένα πραγματικό super SUV. Ο εντυπωσιακός κινητήρας V8 bi-turbo των 650 ίππων γίνεται δυνατότερος (710 ίππους) χάρη στη μονάδα ελέγχου υψηλής τεχνολογίας ABT Engine Control (AEC). Παρά το μεγαλύτερο βάρος του, αυτό το SUV, είναι ταχύτερο με επιτάχυνση συγκρίσιμη με αυτή των σύγχρονων σπορ αυτοκινήτων όπως η καινούργια Porsche 911 Carrera S. Μετά την αναβάθμιση της απόδοσης η Urus επιταχύνει από 0-100 χλμ σε 3,4 δευτερόλεπτα.


Για να καταλάβετε τη σημασία αυτών των στοιχείων, να τα συγκρίνετε με αυτά ενός supercar από τη δεκαετία του ’80. Την θρυλική Lamborghini Countach LP400S V12. Παρόλα αυτά, ο 375 ίππων κινητήρας της αποδίδει τη μισή δύναμη από την σημερινή βελτιωμένη ABT Sportsline Urus. Η εγγύηση του εργοστασίου ισχύει κανονικά ενώ κάθε αναβάθμιση της απόδοσης είναι εξατομικευμένη για κάθε τύπο οχήματος και ελέγχεται σχολαστικά ενώ γίνεται και δυναμομέτρηση. Ωστόσο, η οδηγική απόλαυση του Urus είναι έντονη στο δρόμο. Εδώ, ο τυπικός ήχος του κινητήρα της Lamborghini και η αύξηση των επιδόσεων από την ABT Sportsline συνδυάζονται εξαιρετικά.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ