2019-07-04 17:52:43
Φωτογραφία για macOS Catalina και tvOS 13: η δεύτερη δημόσια beta είναι διαθέσιμη
Η Apple προσφέρει τώρα τη δεύτερη δημόσια beta για τα δύο από τα λειτουργικά της συστήματα: macOS Catalina και tvOS 13 .  

Αυτές οι εκδόσεις φτάνουν λίγες ημέρες μετά την τρίτη beta για τους προγραμματιστές (beta 3 για προγραμματιστές και beta 2 για το κοινό).

Η τελευταία beta του macOS Catalina δεν πρόσφερε πολλά νέα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με την προηγούμενη, και μια νέα προφύλαξη οθόνης που ονομάζεται Drift που μπορειτε να την δείτε στο σύνδεσμο εδώ.

Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει την πρώτη δημόσια beta, μεταβείτε στις Προτιμήσεις συστήματος=> Ενημέρωση λογισμικού και λάβετε τη νέα έκδοση. Αν δεν είστε εγγεγραμμένοι και θα θέλατε να δοκιμάσετε το macOS Catalina, συνδεθείτε στο beta.apple.com με το λογαριασμό σας απο την Apple και θα σας καθοδηγήσει.

Από την πλευρά της με την  Apple TV, η Apple προσφέρει τη δεύτερη δημόσια beta του tvOS 13. Και πάλι, αυτή η beta δεν είναι πλούσια σε καινοτομία σε σχέση με την προηγούμενη. Υπάρχει ένα νέο κινούμενο σχέδιο κατά την εκκίνηση των εφαρμογών ... και αυτό είναι όλο από τα εμφανή χαρακτηριστικά. Είναι διαθέσιμο για λήψη από τις Ρυθμίσεις=> Σύστημα=> Ενημερώσεις λογισμικού.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ