2019-07-24 17:26:23
Φωτογραφία για Η Apple ζητά από την κυβέρνηση να μειώσει τα τιμολόγια για την εισαγωγή από την Κίνα
Μετά τη μεταφορά μέρους της παραγωγής στην Κίνα, η Apple ζητά από την αμερικανική κυβέρνηση να μειώσει τα τιμολόγια στο 25% για την εισαγωγή εξαρτημάτων του νέου Mac Pro και διάφορα άλλα αξεσουάρ, όπως το Magic Mouse και το Magic Trackpad, αναφέρει το Bloomberg. 

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ υπόσχεται να μειώσει τα τιμολόγια εισαγωγής εάν οι εταιρείες μπορούν να αποδείξουν ότι τα κατασκευαστικά στοιχεία ή οι συσκευές μπορούν να κατασκευαστούν αναγκαστικά μόνο στην Κίνα. Η Apple βασίζεται πάνω σε αυτό σε όλα τα αιτήματά της.

Το νέο Mac Pro θα παράγετε στο εργοστάσιο της Quanta Computer στην Κίνα. Η προηγούμενη γενιά Mac Pro 2013 χτίστηκε στο Τέξας και ήταν το μοναδικό προϊόν της Apple που κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το 25% των τιμολογίων στις εισαγωγές από την Κίνα θα επηρεάσει το κόστος των προϊόντων της Apple. Η εταιρεία προειδοποιεί την αμερικανική κυβέρνηση ότι θα απειλήσει την παγκόσμια ανταγωνιστικότητα και ως εκ τούτου θα μειώσει τη συμβολή της εταιρείας στην οικονομία της χώρας αν δεν βοηθηθεί.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ