2019-08-13 10:52:36
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Φτιάξε τα δικά σου σουβέρ!

Το χουμε ξαναπεί και θα το λέμε συνέχεια: η διακόσμηση δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Και αυτό ισχύει και για τις κατασκευές!Για το λόγο αυτό, αυτή τη φορά επιλέξαμε να σου παρουσιάσουμε μια πανεύκολη κατασκευή που όμως θα κάνει τη διαφορά στη διακόσμησή σου και γιατί θα το έχεις φτιάξει εσύ αλλά και γιατί είναι κάτι πρωτότυπο.

Φτιάξε λοιπόν με πολύ απλά υλικά τα δικά σου σουβέρ για να σερβρίρεις τους φίλους σου ή ακόμη και να τα δωρίσεις!Δες τη διαδικασία βήμα-βήμα!

ΤΑ ΥΛΙΚΑ

6 ή 10 (ή λιγότερα ή περισσότερα ανάλογα με το πόσα σουβέρ θέλεις να φτιάξεις) τετράγωνα κομμάτια ξύλου, όχι πολύ λεπτά, κομμένα σε μέγεθος 10 επί 10 (μπορείς να τα βρεις ή σε ξυλουργείο ή να διαλέξεις το ξύλο και να σου το κόψουν στα μεγάλα πολυκαταστήματα με είδη κατασκευών)Λευκή μπογιά και σκούρα μπλε μπογιάΛίγη ταινίαΜία βούρτσα για βάψιμο, ένα πινέλο, μία μπατονέτα και λίγο βαμβάκιΓυαλόχαρτοSealer σε σπρέι ή γυαλιστικό για ξύλαΈνα πλαστικό πιατάκι ή άλλη επιφάνεια για να βάλεις τη μπογιά που θα κάνεις τα σχέδιά σου.

ΒΗΜΑ 1οΒεβαιώσου ότι τα ξύλα σου είναι απόλυτα λεία και καθαρά, χωρίς αγκίδες, αλλιώς περασέ τα με το γυαλόχαρτο και σκούπισέ τα να φύγει η σκόνη. Κόψε κομμάτια ταινίας και κόλλησέ τα πάνω στα ξύλα σου αφήνοντας μεγαλύτερο περιθώριο από τη μία πλευρά που θα τη βάψεις όπως βλέπεις στη φωτογραφία. Δεν είναι απαραίτητο να είναι σε όλα τα ξύλα το ίδιο αν δεν σου αρέσει η ομοιομορφία.

ΒΗΜΑ 2ο

Με τη βούρτσα σου πέρασε λευκή μπογιά στη μεγάλη επιφάνεια στα ξύλα σου μέχρι το σημείο που είναι η ταινία και άφησέ την να στεγνώσει καλά. Αν χρειαστεί πέρασε και δεύτερο στρώμα.

ΒΗΜΑ 3ο

Ξεκόλλησε προσεκτικά την ταινία από τα ξύλα σου.

ΒΗΜΑ 4ο

Βάλε σε ένα πιατάκι λίγη σκούρα μπογιά. Εάν είναι πολύ σκούρα ανακάτεψέ την με λίγη λευκή για να ανοίξει.

Κάνε διάφορα σχέδια πάνω στη λευκή επιφάνεια. Μπορείς με το πινέλο να κάνεις ρίγες ή με μία μπατονέτα βούλες.

Επίσης μπορείς με λίγο βαμβάκι ή εφημερίδα που έχεις βουτήξει στη μπογιά να κάνεις σχέδια όπως αυτό. Άφησε τα σουβέρ σου να στεγνώσουν καλά και περάσε τα με το sealer που θα τα προστατέψει από το νερό.

Είναι έτοιμα!Αφού στεγνώσουν καλά, τα σουβέρ σου είναι έτοιμα για χρήση!

Τόσο απλά!

via

Let's block ads! (Why?)

Φτιάξε τα δικά σου σουβέρ! periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ