2019-09-27 22:18:10
Φωτογραφία για Brexit: «Άλλος άνθρωπος στο σπίτι κι άλλος στο κοινοβούλιο» ο Τζόνσον, λέει η αδερφή του
«Άλλος άνθρωπος είναι στο σπίτι κι άλλος στο κοινοβούλιο», είπε για τον αδερφό της,πρωθυπουργό της Βρετανίας, η αδερφή του, Ρέιτσελ Τζόνσον επικρίνοντας την κοφτερή

γλώσσα που χρησιμοποιεί απευθυνόμενος στους βουλευτές του.

Η αδερφή του Τζόνσον, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, έσπευσε να υποστηρίξει ότι η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο αδερφός της χθες στη Βουλή των Κοινοτήτων ήταν «κατακριτέα» και «άκομψη».

Ο Μπόρις Τζόνσον χαρακτήρισε χθες «τρίχες» τις ανησυχίες γυναικών βουλευτών για τις απειλές που δέχονται κατά της ζωής τους.

Βουλευτές της αντιπολίτευσης κάλεσαν επίσης τον Τζόνσον να σταματήσει να χαρακτηρίζει ως «νόμο παράδοσης» στην ΕΕ το νόμο που τον καλεί να ζητήσει νέα αναβολή στο Brexit.

Ερωτηθείς από το BBC αν λυπάται για τη γλώσσα που χρησιμοποίησε, απάντησε απλά ότι «λυπάται για τις απειλές κατά βουλευτών». Κι όταν ρωτήθηκε γιατί χρησιμοποίησε λέξεις όπως «προδοσία» για να χαρακτηρίσει τις ενέργειες του άλλου στρατοπέδου στο Brexit, δήλωσε ότι δεν χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη λέξη. Στην ομιλία του, ωστόσο, είπε ότι η κυβέρνησή του «δε θα προδώσει» το λαό.

Την ίδια ώρα, ο Τζέρεμι Κόρμπιν ηγέτης των Εργατικών είχε συνάντηση με τους ηγέτες των υπολοίπων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

«H αντιπολίτευση θα προσπαθήσει με «όλους τους κοινοβουλευτικούς μηχανισμούς» μέσα στην επόμενη εβδομάδα να διασφαλίσει πως η χώρα δε θα οδηγηθεί σε ένα Brexit χωρίς συμφωνία».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ