2019-10-31 13:05:58
Φωτογραφία για Μετά τη «μάχη» της ΑΣΟΕΕ η ΕΛΑΣ ετοιμάζεται για το Πολυτεχνείο
Από χθες ξεκίνησε ένα «καυτό» 15μερο που θα κορυφωθεί με τον εορτασμό της επετείου

του Πολυτεχνείου, προειδοποιούν «πηγές» της Κατεχάκη - «Πυρετός» προετοιμασίας της Αστυνομίας - Ίσως δούμε πρώτη φορά στους δρόμους τη νέα ομάδα ΔΕΛΤΑ

Φόβους ότι αντιεξουσιαστές και μπαχαλάκηδες θα επιχειρήσουν τις επόμενες εβδομάδες και μέχρι το Πολυτεχνείο να επαναλάβουν το χθεσινό σκηνικό της ΑΣΟΕΕ εκφράζουν οι επιτελείς της Αστυνομίας. Να εκμεταλλευτούν δηλαδή τη λειτουργία του Οικονομικού Πανεπιστημίου και την παρουσία καθηγητών και φοιτητών έτσι ώστε να μη μπορεί να επέμβει η ΕΛ.ΑΣ, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να τεθούν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, και να το χρησιμοποιήσουν σαν ορμητήριο για να δημιουργήσουν κλίμα και σοβαρά επεισόδια.

Κάτι που άλλωστε παραδέχτηκαν και οι ίδιοι οι αναρχικοί, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι: «Χρησιμοποιήσαμε το πανεπιστημιακό ίδρυμα της ΑΣΟΕΕ σαν ορμητήριο, με τον ίδιο τρόπο που έχουν επιλέξει πολλές φορές οι Χιλιανοί σύντροφοι να ξεκινήσουν τις επιθέσεις τους προς αστυνομικές δυνάμεις. Αντιλαμβανόμαστε τα πανεπιστημιακά ιδρύματα όχι σαν ακαδημαϊκά άσυλα αλλά σαν καταφύγια κάθε λογής καταπιεσμένων, πεδίο οργάνωσης εξεγερμένων και ορμητήριο επιθετικών ενεργειών».


«Πηγές» της Κατεχάκη, μιλώντας στο protothema.gr, επισημαίνουν ότι από χθες ξεκίνησε ένα καυτό δεκαπενθήμερο που θα κορυφωθεί με τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου στο οποίο κάποιοι θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ταραχές και επεισόδια χρησιμοποιώντας ως ορμητήρια πανεπιστημιακά ιδρύματα και καταλήψεις στα Εξάρχεια. Για τον λόγο αυτό, η Αστυνομία βρίσκεται σε συναγερμό και καταστρώνει τα σχέδιά της προκειμένου να αποφευχθούν εικόνες σαν τις χθεσινές στην Πατησίων με φλεγόμενους κάδους, κλειστούς δρόμους και καταστροφές περιουσιών.

Βασικός στόχος είναι να μην μπορέσουν οι αναρχικοί να χρησιμοποιήσουν κυρίως την ΑΣΟΕΕ και το Πολυτεχνείο ως ορμητήρια ενώ παράλληλα θωρακίζουν αστυνομικά τμήματα και υπηρεσίες που ενδεχομένως γίνουν στόχοι καταδρομικών επιθέσεων από ομάδες κουκουλοφόρων. Μάλιστα, όσο πλησιάζουμε προς την 17η Νοεμβρίου, τόσο τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. να σφίγγουν, και δεν αποκλείεται για πρώτη φορά να δούμε στους δρόμους τη νέα ομάδα ΔΕΛΤΑ της Αστυνομίας.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ